| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
GiGi je napisao: U Rijeci svega ima. I Bosanaca i Srba i Albanaca i Talijana. Čak i čuvenih Poljaka. Ja sam ti se nekako, čudo neko, ovaj put usmjerila na Hrvate.  Sviđa mi se jedan dečko s jednog otoka, ali za sada je to sve onako điđi-miđi. E u srijedu vjerojatno idem u kino gledati onaj film. Svi znamo o kojem pričam! Rijek je cudo..uvijek je bila specificna i posebna po toj raznolikosti...cijela Istra a ne samo Rijeka. Nisam ja uvijek govorila da je to jedan do rijetkih gradova u Hr u kojem bi mogla zivjeti i radi toga a i radi geografske pozicije  A film hahahaha...znaci ime mu se ne spominje, kaze se ONAJ  Molim te da bacis kratku recenziju ovdje o filmu....da vidim tvoje misljenje. A jesi li citala knjige?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma Gigi u prijestolnici je najbolje kad ti rečem,,hhahahahhaha
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Onaj da.  Idem s frendicama.  Konačno mi se best frendica vratila iz Zadra pa sad možemo lunjati okolo.  Pročitala sam samo prvu knjigu, ali film se i odnosi samo na prvu. Vjerujem kako planiraju snimati nastavke. Recenzija slijedi ako doista odem. Jedva čekam jesti one fine nachose sa sirom u Cinestaru. E da...nisam vam rekla da su mi dvije prijateljice trudne.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jel se zna ko su ocevi?  ili je jedan otac hihi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Hahaha...zna se zna. Jedna se udala na ljeto. Njezin muž je otac. I kod druge se zna otac, mada iskrena da vam budem nisam oduševljena tim likom, ali što ja tu mogu. Sad je tako kako je.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Onaj da.  Idem s frendicama.  Konačno mi se best frendica vratila iz Zadra pa sad možemo lunjati okolo.  Pročitala sam samo prvu knjigu, ali film se i odnosi samo na prvu. Vjerujem kako planiraju snimati nastavke. Recenzija slijedi ako doista odem. Jedva čekam jesti one fine nachose sa sirom u Cinestaru. E da...nisam vam rekla da su mi dvije prijateljice trudne. Pazi nase,,hahahahhahaahahaahha,to je zarazno.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pa ako pogledaš Pittko film Pregnancy Pact...gotovo da bi se moglo doći do zaključka da je zarazno.  Bez brige, još mi je malo rano. I za njih smatram da im nije bilo u glavu s 22 ostati u drugom stanju, da su se još malo mogle iživjeti, ali eto. 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
22 godine!? 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
To je ono kad srednjoskolke ostanu trudne film,ili....
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Da, Moli. Moje su vršnjakinje. Ajde ova udana barem radi, kao i njen suprug. Ali ova druga ne radi, a niti onaj njezin. Dakle, sva će briga spasti na njihove roditelje.
|
|
|
|
|
|
|
|