| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma da dva su s hendikepom,ovaj Alice sto je dobila Oscara Moore,i ovaj Redmayne isto dobio Oscara u filmu o Hawkingu.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bradpresto Pitt je napisao: E da Hana,kako vrijeme prolazi pa onda je bila dijete,jel zgodna na mamu a pametna na Cigoja,mislim da je on otac,Mark Cigoj novinar,koji ima dijete i s Josipom Pavičić,znanom kao Yo. Evo ti slike pa sam procjeni jel zgodna ili nije. Meni je lijepa.  
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma kroz povijest dodijele uvijek su takvi filmovi dobijali Oscare,ali ja ne preferiram takve filmove.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Molena je napisao: Gigi od ovih koje sam ja pogledala po mom misljenju Oscara je trebao da dobije Whiplash - filmcina!!..ovaj Birdman mi je bezveze..nista posebno.A taj Still Alice jos nisam pogledala, ali namjeravam. Gone Girl je odlican i lud..pisala sma o njemu na temi 'preporuci film'. O čemu se radi u Whiplashu?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma jaste nego lijepa,samo dok se jos malo 'zadjevojči'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jos malo pa ce reci da je njegov tip  Gigi kako ljubav kod tebe..ima li kakvih europljana, talijana, austrijanaca ili su ti drazi bosanci aaaaa !? Uh, u Rijeci ih bas ima jel tako
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Clanovi akademije su stariji ljudi,i onda je logicno da ce oni glasati za takve filmove,a ne za neke suvremene,aktualne itd.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
U Rijeci svega ima. I Bosanaca i Srba i Albanaca i Talijana. Čak i čuvenih Poljaka. Ja sam ti se nekako, čudo neko, ovaj put usmjerila na Hrvate.  Sviđa mi se jedan dečko s jednog otoka, ali za sada je to sve onako điđi-miđi. E u srijedu vjerojatno idem u kino gledati onaj film. Svi znamo o kojem pričam!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
GiGi je napisao: Molena je napisao: Gigi od ovih koje sam ja pogledala po mom misljenju Oscara je trebao da dobije Whiplash - filmcina!!..ovaj Birdman mi je bezveze..nista posebno.A taj Still Alice jos nisam pogledala, ali namjeravam. Gone Girl je odlican i lud..pisala sma o njemu na temi 'preporuci film'. O čemu se radi u Whiplashu? Gigi kod nas ej film prevden kao ''Ritam ludila''. Pogledaj na google da ti ja sada ne objasnjavam...uglavnom film prati odnosu između talentiranog bubnjara i njegovog strogog profesora. Onaj ko voli takve filmove uzivat ce.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*