| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma ja sam napet radim teme filmske s dodjele Oscra,imam kratak rok,,,hahahhahah
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pitt jesi gledao ovaj film BIRDMAN?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Mala (Hana) je ove godine maturantica. I sve razrede prolazi s 5.0...rastura!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: Pitt jesi gledao ovaj film BIRDMAN? Nisam gledao namjerno,ne gledam te filmove s hendikepiranim,ne volim to,ali takvi uvijek dobiju Oscara,nato pada Akademija!!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja sam od Oscarovaca gledala samo Still Alice. Žao mi je što nisam još uvijek Gone Girl jer svi kažu da je super.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
E da Hana,kako vrijeme prolazi pa onda je bila dijete,jel zgodna na mamu a pametna na Cigoja,mislim da je on otac,Mark Cigoj novinar,koji ima dijete i s Josipom Pavičić,znanom kao Yo.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Molena je napisao: Pitt jesi gledao ovaj film BIRDMAN? Nisam gledao namjerno,ne gledam te filmove s hendikepiranim,ne volim to,ali takvi uvijek dobiju Oscara,nato pada Akademija!! Kakav hendikep...to si ti nesto pomijesao, vjerovatno mislis na film ''the theory of everything'' ciji je glavni glumac dobio Oscara za taj film( vezano za Stephen Hawkinga i tooo ). U Birdman-u nema hendikepiranosti.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma da Alice je o hendikepu,ovaj Birdman nije,pomojesao sam....
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Taj Birdman sam poceo gledati,pa zaspao,,,hahhahqhaah
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Gigi od ovih koje sam ja pogledala po mom misljenju Oscara je trebao da dobije Whiplash - filmcina!!..ovaj Birdman mi je bezveze..nista posebno.A taj Still Alice jos nisam pogledala, ali namjeravam. Gone Girl je odlican i lud..pisala sma o njemu na temi 'preporuci film'.
|
|
|
|
|
|
|
|