| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bradpresto Pitt je napisao: Gigi čestitam,i u skladu stim,ajmo se igrati semafora,ja ti komplimentiram,a ti se crveniš,,,buahhahahaahhahah Ja ne šljivim semafore! ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Gigi kakav god da je...na starom i rasklimanom ces bolje da se naucis voziti...Vazno je da vozis stalno u pocetku, i da steces iskustvo u voznji.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Kao ti Molena jel,,,nisi pazila,napisao sam HELLO TREPKE,ne pazis nasatu,,,hahahhaha
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Joj Gigi ne spominji mi auto,,,buaahhahahahhahaha
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pa i namjeravam ja polako preuzeti auto...  Tata je već malo živčaniji za volanom pa smo se mama, sestra i ja dogovorile da ćemo od sada same u shopping u centre. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Gigi jel moš do Zagreba 'dobacit'..hahahaha ali nemoj u prvoj samo,
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Čekaj polako Pittko...prvo da se malo điram poznatijim cestama, a onda ću cijelu Hrvatsku obić uzduž i poprijeko.  Tko zna...možda i probijem granice!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma samo polako,to je osnovno,malo prakse i onda si na konju.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*