Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Moj voljeni kosarkaski klub Partizan je u velikoj nemilosti drzave Srbije i veoma je teska situacija... Juce je jedan od najboljih igraca Partizana trazio raskid ugovora. naravno, to mu navijaci Partizana nece oprostiti. Ali ovaj tekst zelim da podelim sa vama, napisao ga je jedan rodjak igraca koji nas je ostavio u najtezem trenutku. Znaci oplako sam tekst  Da pojasnim, mi frobari, navijace Zvezde nazivamo ciganima  
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
E a što se događa kod vas s onim tipom što je pretukao neku likicu? Jesu se odlučili tko laže, a tko istinu govori?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
GiGi je napisao: E a što se događa kod vas s onim tipom što je pretukao neku likicu? Jesu se odlučili tko laže, a tko istinu govori? e Gigic.. takvih slucajeva koliko hoces, tragedija je sto su oni kao poznati pa sad se samo o tome pise veliki sam protivnik nasilja al isto tako sam protivnik tog medijskog prepucavanja samo oni znaju sta je problem a koliko ce biti iskreni da kazu to zavisi od njih. Nit je na mestu stavljati takve slike na fb , tviter i ostala sranja.. a nit da se provlace po nekim emisijama
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pravo zboriš, Iskrice.  Danas sam puna utisaka...ali da mi je netko rekao da će biti takav dan kada će mi baš sve krenuti kako ne treba, ne bih vjerovala. Eto, ipak je i to moguće. Dan za zaborav, definitivno!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Beograd, Zagreb, Sarajevo, Mostar, sve je to nestalo devedestih... Nestao je jedan nacin zivljenja. Treba jos najmanje 20 godina pa da stasaju generacije koje ce mozda, znaci mozda, umeti da naprave nabrojanim gradovima nekadasnji sjaj. Za to je potrebno vreme, ljudi, obrazovanje i sto manje pokvarenih prljavih politicara.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Nestali smo mi i prije tih famoznih devedesetih...a da ćemo se vratiti u normalu,barem što se tiče tih međunacionalnih odnosa,ne vjerujem... Pa Ante iz Mostara ti je ta nova,mlada,generacija...poslijeratna...momak srednjoškolac,koji ne prelazi u muslimanski dio grada,i koji se boji otići u Sarajevo na fakultet...gledajući kakvo je Sarajevo danas,ja ga potpuno razumijem...ni ja se više nikada ne bih vratila u Sarajevo...čak su mi i posjete poprilično mučne...pa vi sada mislite šta god hoćete... 
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
nema bas veze sa utiskom dana
ono sto je utisak nekoliko poslednjih meseci, je,da se u mojoj zemlji povecao broj ubistava i samoubistava i to je uzas! oslikava pravu ekonomsku i drustvenu sliku mog naroda
ne zelim da ni jedan narod umire zelim da ljudi zive i budu sretni
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|