|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Lijepo sjednem u vrt,radim,pijem,jedem i uzivam.
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46350
|
Katolički post je jednostavniji od pravoslavnog,čini mi se...vi možete jesti i mlijeko i mliječne prerađevine...sve osim mesa...kod nas nije tako... A i ja razmišljam da postim uskršnji post...čisto da malo pročistim organizam... 
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Senka je napisao: Katolički post je jednostavniji od pravoslavnog,čini mi se...vi možete jesti i mlijeko i mliječne prerađevine...sve osim mesa...kod nas nije tako... A i ja razmišljam da postim uskršnji post...čisto da malo pročistim organizam...  Ma isto je to,ne smije se jesti ni masno ako netko posti kako treba,a moze i ovako recimo s ribom,to je vise simbolički.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ne moze se jesti mlijeko i mlijecni proizvodi....to je obicni post, koji se prakticira petkom, nevezano za praznik. Ista je post i kod katolika i kod pravoslavaca...nema razlike. Pitt, lakse je opet tebi nego zenama...ja se i ljeti moram pirlitat za posla, nema papuce i majicica...to samo kad je godisnji,..ali cim je lijepo vrijeme disem punim plucima, osmijeh na licu stalno, jdnostavno neka pozitiva...a i svi su frajeri sa cvikama na ocima bolji frajeri 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pa kad sjednes u bastu imas sta i da vidis..sve frajer do frajera hehe  A danas cvike kupis za 5 eura...one neke od kojih bole oci ali izgledaju mocno na glavi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pitt moram izaci vani i zavrsiti nesto vezano za posao...ostavljam te, na moju zalost  ... ali i na moju radost..malo cu iskoristiti i upiti sunca vani. Vratit cu se brzo pa se pisemo
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Slično jeste,ali se razlikuje u mlijeku i tim mliječnim stvarima..kod nas se to ne može jesti...a imaju dani kad se ni ulje ne može,samo na vodi... Kako ne može...mamina komšinica Paula jede mliječno...jedino ako ima veze što je ona Ukrajinka,ali je udata u katoličkoj porodici... Ma nebitno...post je post...
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: Ne moze se jesti mlijeko i mlijecni proizvodi....to je obicni post, koji se prakticira petkom, nevezano za praznik. Ista je post i kod katolika i kod pravoslavaca...nema razlike. Pitt, lakse je opet tebi nego zenama...ja se i ljeti moram pirlitat za posla, nema papuce i majicica...to samo kad je godisnji,..ali cim je lijepo vrijeme disem punim plucima, osmijeh na licu stalno, jdnostavno neka pozitiva...a i svi su frajeri sa cvikama na ocima bolji frajeri  Pa istina,drukcije se tijelo osjeca kad je ugodne klima nego ekstremna,kao sto je hladnoca ili žega,a i estetski je ljepse kad sve buja i cvjeta,sto se odrazava na psihu osobe,sad kad pogledas ovu bljuzgavicu,ogoljele grane i ostalo,nije dobro.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Eeee....i kod mene je danas sunčano,ali je hladno,jbg...u svakom slučaju je prijatno vidjeti Sunce... 
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Baidu [Spider] i 204 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|