| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
dole i Molena,da ima s kim da se druzi!!!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
i dole gosti ovi sto viruckaju!! 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
zaebane su ove promjene vremena...vidis kako se to da odraziti na covjeka  ... sve poludilo majke mi. Dobro jutro i dobar dan sa punoooo sunca vam zelim 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Vidim ovdje su se vodili ozbiljni ljubavni razgovori...opala! Inače...dobar vam dan, dragi moji ljudi! Sunce prži, temperature rastu...hoću li na nebu ugledati i lastu? Tko zna...danas je sve moguće. Pročitah danas nekoliko internetskih senzacija...od toga da će Putin baciti nuklearku do toga da je ona glupa Kardashianka kupila maloj bundu od 5 milijuna...od toga da će se kod nas graditi neki svemirski centar pa do toga da se zaručila Lady Gaga, od toga da je od početka primirja u Ukrajini već poginulo 5 vojnika (mir, nema što) do toga da su ćevapi pobijedili McDonalds u Banjoj Luci...sve vijesti tretirane kao jednako važne! Sve u svemu...čestitam rukometašu Bičaniću na prinovi! Idealan dan za stavit mozak na pašu i navit do daske nešto ovakvo... hehehe..ovo je supericka Gigi!!!...bacila si nam kratki radijski raport ... supericKA 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
A na radiu svira neka sjetna ljubavna pjesma...jakooo me nerviraju kada je ovakav dan treba samo veseloooooo da svira
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
I ZIVELO SUNCE SA SVIM SUNCANIM ZRACIMA!!!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Di ste trepce,imal Gige ili radi,Molena di si,Senko sta ima,kako ćukca?!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb