|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Žex je napisao: Molena je napisao: Zex ti si cudo Tako se to radi...vidi se da si to onako u cugu napisao, bas kako mislis..zdrav stav bro  Ja sve u(z) cugu.... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) nemoj bas sve u cugu  I nikako da se potrefimo u isto vrijeme na forumu...jako mi je drago sto te vidim, a jos ce mi draze biti kada se sretnemo na forumu. Necu te pitati gdje si bio i sta si radio, samo cemo nastaviti kao da smo juce zadnji post razmjenili  dobro..mozda cu te ipak malo nesto pitati 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ZIVEO DRUG TITO I SKPJ!!!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Majketi evo duvukao se i ovaj Žax,pobjegao kad je ona rekla da je trudna,,,hahhaahhahahahahahha
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
cuj one zivio drug Tito hahaha sto je zivio zivio je  i Pitt sta odmah ti lupetas i provociras...fino zazeli covjeku dobrodoslicu
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Evo citam i smijem se  ...znaci cekalo se kada ce se nesto takvo desiti. Kaze vijest da je jedna Meksikanka za vrijeme projekcije filma 50 nijansi sive, bila toliko napaljena te se skinula i masturbirala u kinu  Gledatelji su je prijavili jer nisu zeljeli to gledati a ni slusati njeno stenjanje ( a svidjelo im se ono skidanje i stenjanje u filmu sigurno haha...kakvo licemjerstvo  ) . Na Kraju ju je policija izvela iz kina i dalje se ne zna sta je bilo s njom....Mozda su policajci iskoristili priliku hihihi. U Skotkoj su opet zene istukle nekog muskarca koji im je prigovorio da su preglasne za vrijeme projekcije haha Jbt, sta jedan film moze napraviti jel moguce to tako  .... Pokusavam to prebaciti u nasa kina i nasu stvarnost, i ne vjerujem da je kod nas moguce da se nesto ovako desi, iako svaki dan sve vise ''slucajeva'' na ulicama..sve je moguce. Ja se ne bih mogla suzdrzati od smijeha da mi se tako nesto desi pred ocima.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46187
|
Ovima treba Kusta... 
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Na sinoc odrzanojd odjeli Oscara, najbolje je prosao i pobjedu odnijeo film BIRDMAN. Znaci, ja nikada ne bih mogla biti u ziriju, a i da mi daju mogucnost da kao dio publike glasam definitivno ovaj film en bi bio dobro ocijenjen s moje strane. Meni je ovaj film...onako...eto da ne kazem bezveze.Msm wtf..sta oni ocjenjuju i kakav im je kriterij kod ocjenjivanja!?, meni je taj film nista posebno...dapace, na kraju filma mi ej bilodrago sto je napokon zavrsio...nisam bila ni pod kakvim dojmom....onooo, jednostavno jso jedan film u nizu ni po cemu poseban. Da se razumijemo, nije film negledljiv i nije da nema pricu, ali po mom skromnom misljenju nije za Oscara jer sam toliko novijih filmova pogledala koji su bolji od ovog filma. Recimo Whiplash koji je takodjer osvojio Oscara za neke kategorije je filmcina covjece!!...Dobra muzika ( doduse film i jeste muzicka drama), dobra radnja, super super prica....ma sve. Oscare Oscare...nidje veze 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Kad smo kod Oscara...meni je tako drago da je Julianne Moore dobila Oscara za najbolju žensku ulogu. Meni se baš svidio film Still Alice u kojem je glumila. Znam da sam malo i plakala uz taj film.  Inače...ja kod Oscara volim pratiti modu (prvenstveno žensku)...bilo je divnih haljina, ali i totalno bezveznih. Ako nekoga zanimaju haljine, može pogledati ovdje: http://uk.eonline.com/photos/15139/2015 ... t-arrivalsOvaj će Oscar ostati zapamćen po govoru Patricie Arquette koja je javno iznijela problem podcenjivanja žena u filmskoj industriji koje su najčešće puno slabije plaćene od muškaraca. Isto tako, pozornost je izazvao i scenarist Graham Moore koji je priznao da se sa 16 godina htio ubiti jer je osjećao da se ne uklapa te poslao snažnu poruku mladima koji se isto osjećaju, poručivši im: "Ovo ću kratko vrijeme iskoristiti da kažem sljedeće: kad sam imao 16 godina pokušao sam se ubiti jer sam se osjećao čudno, osjećao sam se drukčije i kao da nigdje ne pripadam. A sad stojim ovdje. Pa bih volio da ovaj trenutak bude za klinca koji osjeća da je čudan ili drukčiji ili kao da nigdje ne pripada - pripadaš. Obećavam ti da pripadaš. Ostani čudan i kad dođe tvoje vrijeme i kad budeš stajao na jednoj ovakvoj pozornici, molim te prenesi ovu poruku dalje".Eto!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 43 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|