| Autoru |
Poruka |
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46350
|
*Twilight* je napisao: Senka - jevo me... malo da vas posetim  Iskra - opet da se ljubimo, 20 x danas  Trebala bi ti češće da nas posjećuješ...nedostaješ... 
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hocemo bolje i to nego da nastavis o ratu
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Tony znas li da te uvek rado citam, zelim i tu tvoju fantaziju procitat.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
*Twilight* je napisao: Uhh Pitt, skype mogu da namesti ali orgijanje preko toga nikada necu nauciti. Nema nista dok se ne oseti koza ispod prstiju, to jedino znam. A jel to orgijanje moze da ostane ako se nekada sretnemo? Ma nisam ni ja nesto vjest,imas pravo,pa kad dodem u Bg,valjda demo popit kavicu.
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Senka kad nadjem vremena rado cu svracati. Zadovoljstvo mi je posetiti staru carsiju
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Joj malko m je neugodnjak,ocu napisat cu to u posebnom postu ovih dana na svom blogu.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
jbt, jopet sam nedje zaturila cvidže ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: hocemo bolje i to nego da nastavis o ratu To ti je isto,jedino u ljubavi i ratu nema pravila.
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46350
|
Jaoooo...Pitt i sexualne fantazije...odoh se kilnuti... 
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Bradpresto Pitt je napisao: *Twilight* je napisao: Uhh Pitt, skype mogu da namesti ali orgijanje preko toga nikada necu nauciti. Nema nista dok se ne oseti koza ispod prstiju, to jedino znam. A jel to orgijanje moze da ostane ako se nekada sretnemo? Ma nisam ni ja nesto vjest,imas pravo,pa kad dodem u Bg,valjda demo popit kavicu. Bice mi zadovoljstvo, dobre ljude rado zelim u realnom svetu. Evo sa Canetom pijem kafu redovno. Sledece sedmice idem sa Iskrom, pre par sedmica sam i sa Emom tako da ce mi zadovoljstvo biti i sa tobom kaficu piti 
|
|
|
|
|
|
|
|