|
Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
prvo levo pa onda desno, pa opet levo pa desno pa onda trk 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
casual je napisao: setas me sa teme na temu, glava me zabolela pisi u kafani tamo ko da je vazno koja je tema  SHE je napisao: to te ucim da gledas levo i desno kad prelazis ulicu  znaci oplakah 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
E da...jučer je osim inaguracije, održan i Riječki karneval. Ove je godine sudjelovalo 10 000 maškara. ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena je napisao: casual je napisao: setas me sa teme na temu, glava me zabolela pisi u kafani tamo ko da je vazno koja je tema  SHE je napisao: to te ucim da gledas levo i desno kad prelazis ulicu  znaci oplakah  Vidis kako ume da zaebava 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: Zex nisam ja toliko Rusofil koliko ameriko-mrzac  ...a Putin nije moj tip muskarca boris se da ne generaliziras bilo koji narod, ali oni me dovode do faze da ludim i pocinjem mrziti sve to ''njihovo'', a sve radi blesave politike...to nije dobro, ne ne. Uglavnom, ne vjerujem u primirije...na zalost svih nas a ponajvise tih tamo ljudi  Ja ne generalizujem nijedan narod... Za mene je podela na narode, na boju kože etc. nešto najgluplje što neko može uraditi... Ljudi se dele na dobre i loše, a političari na loše i lošije... Zabrinuo bih se kada bi Putin bio tvoj tip muškarca... Izgleda potpuno aseksualno... Znam ja vrlo dobro da ti ljude gledaš kao i ja, i to tvoje kolebanje je tvoj trip... Od primirja nema ništa, uskoro će eskalirati rat i jadni ti ljudi tamo...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Žex je napisao: Molena je napisao: Zex nisam ja toliko Rusofil koliko ameriko-mrzac  ...a Putin nije moj tip muskarca boris se da ne generaliziras bilo koji narod, ali oni me dovode do faze da ludim i pocinjem mrziti sve to ''njihovo'', a sve radi blesave politike...to nije dobro, ne ne. Uglavnom, ne vjerujem u primirije...na zalost svih nas a ponajvise tih tamo ljudi  Ja ne generalizujem nijedan narod... Za mene je podela na narode, na boju kože etc. nešto najgluplje što neko može uraditi... Ljudi se dele na dobre i loše, a političari na loše i lošije... Zabrinuo bih se kada bi Putin bio tvoj tip muškarca... Izgleda potpuno aseksualno... Znam ja vrlo dobro da ti ljude gledaš kao i ja, i to tvoje kolebanje je tvoj trip... Od primirja nema ništa, uskoro će eskalirati rat i jadni ti ljudi tamo... bas je zanimljivo kad jedan muskarac za drugog kaze da je aseksualan ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Žex je napisao: Molena je napisao: Zex nisam ja toliko Rusofil koliko ameriko-mrzac  ...a Putin nije moj tip muskarca boris se da ne generaliziras bilo koji narod, ali oni me dovode do faze da ludim i pocinjem mrziti sve to ''njihovo'', a sve radi blesave politike...to nije dobro, ne ne. Uglavnom, ne vjerujem u primirije...na zalost svih nas a ponajvise tih tamo ljudi  Ja ne generalizujem nijedan narod... Za mene je podela na narode, na boju kože etc. nešto najgluplje što neko može uraditi... Ljudi se dele na dobre i loše, a političari na loše i lošije... Zabrinuo bih se kada bi Putin bio tvoj tip muškarca... Izgleda potpuno aseksualno... Znam ja vrlo dobro da ti ljude gledaš kao i ja, i to tvoje kolebanje je tvoj trip... Od primirja nema ništa, uskoro će eskalirati rat i jadni ti ljudi tamo... Zex ti si cudo Tako se to radi...vidi se da si to onako u cugu napisao, bas kako mislis..zdrav stav bro 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Žex je napisao: Molena je napisao: Zex nisam ja toliko Rusofil koliko ameriko-mrzac  ...a Putin nije moj tip muskarca boris se da ne generaliziras bilo koji narod, ali oni me dovode do faze da ludim i pocinjem mrziti sve to ''njihovo'', a sve radi blesave politike...to nije dobro, ne ne. Uglavnom, ne vjerujem u primirije...na zalost svih nas a ponajvise tih tamo ljudi  Ja ne generalizujem nijedan narod... Za mene je podela na narode, na boju kože etc. nešto najgluplje što neko može uraditi... Ljudi se dele na dobre i loše, a političari na loše i lošije... Zabrinuo bih se kada bi Putin bio tvoj tip muškarca... Izgleda potpuno aseksualno... Znam ja vrlo dobro da ti ljude gledaš kao i ja, i to tvoje kolebanje je tvoj trip... Od primirja nema ništa, uskoro će eskalirati rat i jadni ti ljudi tamo... od rata nema nista zajeb zex
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
SHE je napisao: bas je zanimljivo kad jedan muskarac za drugog kaze da je aseksualan ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) Jako zanimljivo... Molena je napisao: Zex ti si cudo Tako se to radi...vidi se da si to onako u cugu napisao, bas kako mislis..zdrav stav bro  Ja sve u(z) cugu.... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 52 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|