| Autoru |
Poruka |
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
smuljao sam da se ne vidi  i carape nike da budu, za kompletan dozivljaj
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Sta je Gigi nestala odjednom sigurno pepeise sa SHE
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Molena je napisao: Gigi jel i ti nosis nike patike!?  ja se sjecam njegovog filma Oktopusi...bas je smeker bio. Ne nosim Moli. Ja imam Lacostice.  Al vidim da su Nike za svašta nešto prikladne. ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
po mogucnosti crne sa bijelim znakom  da u mraku samo znak sjaji heheh a vidjela sam sliku koju si stavio iste patike ja imam..samo su crne sa rozo/ljubicastim samo za treniranja
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Molena je napisao: Gigi jel i ti nosis nike patike!?  ja se sjecam njegovog filma Oktopusi...bas je smeker bio. Ne nosim Moli. Ja imam Lacostice.  Al vidim da su Nike za svašta nešto prikladne. ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif) to svasta ces da vidis sa Casom on se izgleda ufrstoljio u sve te aktivnosti s patikama na nogama 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
pa te patike i jesu za sport. inace najvise volim espadrile, polupatike lacoste, cipele caterpillar sad se nose opet one dzombaste sjajne
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e te dzombaste sjajne bilo koje marke bih zakonom zabranila da se zovu patikama!!!
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
te dzombaste sjajne i nisu patike, cipele su i nekako ne idu na farmerke. A pantalone ne nosim, ne volim to. pa nadjem nesto izmedju, uskladim nekako. fijuuuu zvucim kao gej neki 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Cas...od ovog trenutka tvoja je orijentacija za nas forumske djevojke postala itekako upitna. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne ne..ti si kako ej She sinoc napisala meterOseksualac  meni se te sjajne sta god i kako gdo se zvale, ne svidjaju..ono bljaaaaakkkk su mi cak i na zeni, a na muskarcu pogotovu.
|
|
|
|
|
|
|
|