| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Nisam se maškarala...ja cijenim maškare i tradiciju...i to što Rijeka ima jedan od tri najveća karnevala na svijetu...ali nikada nisam bila u tom maškaranom điru. Nije da se nikad nisam maskirala, ali nije mi to neki hit više. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
cu se kilnem jbt hahahah..da nije smijesno plakala bih ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Gigi i ja sam ti slicnog misljenja...da smo u Riu ne bi ih propustala, ali ovdje kod nas ...nije mi to TO. Iako ih je lijepo vidjeti..na tv-u 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ne volim maskenbale totalno su bez veze
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
vidi boemke sto su raspricale uz kafu 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
aj zdravo dva para nike patika na forumu je previse 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Eto...konačno se Moli, She i ja složismo oko nečega. Dolje maskenbali!  Iako...drago mi je da maškare kod nas imaju i humanitarni karakter. Onaj bal koji se organizira nakon povorke uvijek je usmjeren za prikupljanje donacija za potrebite ljude ili institucije (ovdje koristim ovu riječ u njenom stvarnom značenju  ).
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jos ce pomisliti da su institucija sunce ti **bem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Tko sve nosi nike tenisice....da čujem!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
aj dovidjenja i naucite da se izrazite kako treba! 
|
|
|
|
|
|
|
|