| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ma rec je o tome da je gigi pomenula instituciju a ja sam objasnila da josipa moze da bite mali preduzetnik u odnosu na cecu koja uistinu jeste institucija
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
a ja i dalje mislim da je Josipa institucija e sad..imas razlika i u institucijama meni je Josipa nekako puno veca i kulturnija institucija u odnosu na Cecu ... ona ej institucija koja s eveze samo za svoj posao i pjevanje...na tome je stekla taj status...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma ko si ti da procenis ko je negativan ne frljaj se sa recima meni si ti negativna kad u bezazlenoj komunikaciji vidis samo negativno to se draga moja u savremenom drustvu zove suprostavljanje stavova 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hvala na objasnjenju nece se vise ponoviti...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Imam prijateljicu (najbolju) koja obožava Cecu i njoj slične i koja uopće ne sluša glazbu kakvu izvodi Josipa...pa opet više Josipu smatra umjetnicom, nego li Cecu. No dobro...kažu da se o ukusima ne raspravlja...svatko voli nešto svoje. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
i nadji nekog drugog za *ebati ja sam trenutno na uzdrzavanju od sexa 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
GiGi je napisao: Imam prijateljicu (najbolju) koja obožava Cecu i njoj slične i koja uopće ne sluša glazbu kakvu izvodi Josipa...pa opet više Josipu smatra umjetnicom, nego li Cecu. No dobro...kažu da se o ukusima ne raspravlja...svatko voli nešto svoje.  sledeci se put Gigi izrazi precizno napisala si institucija a sad kazes mislila si na ovo il ono  vezbaj ovde na forumu jer te u stvarnom zivotu,ako tako nastavis razmisljat niko nece razumeti i mislit ce ljudi ko zna sta ne ljuti se na mene sto ti ukazujem na problem 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Imam prijateljicu (najbolju) koja obožava Cecu i njoj slične i koja uopće ne sluša glazbu kakvu izvodi Josipa...pa opet više Josipu smatra umjetnicom, nego li Cecu. No dobro...kažu da se o ukusima ne raspravlja...svatko voli nešto svoje.  Ma Gigi nije stvar vrste muzike..nego bas kao sto rece.Ova jedna je pjevacica a druga je pjevacica i umjetnica. Gigi jesi se mackarila?
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
She ne ljutim se ja...samo me ti upozori...  Samo mi smo ti ovdje s riječkog područja malo zeznuti s tim izražavanjem...imamo neke svoje spike. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
i ko vam je kriv sto ne znate reci ono sto mislite ?!!!
|
|
|
|
|
|
|
|