| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
onaj birdman...sto si me htjela prekinuti u gledanju, ali PRC  salim se...film je nista posebno a oscarovac...nije mi jasno zasto, ali haj
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa one patike, su mi prve nike patike u zivotu a inace ne djiram se u njima...samo na trening ih nosim kupila ih prije godinu dana i sada su kao nove jbt
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
iskreno bas mi se *ebe za filmove koje gledas a nadam se da i tebe za knjige koje ja citam  prcccccccccccccccccccc
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
a sto se tice patika i za njih me zabole 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne bih ja to tako nazvala...ne bas da me ne zanima mene u sustini sve zanima
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Samo da vas pozdravim uz jednu od meni najljepših pjesama ikad hrvatske Lady Gage. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
tebe onda bas boli
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma cose! 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
lepa pesma gigi pohvale za izbor!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Samo da vas pozdravim uz jednu od meni najljepših pjesama ikad hrvatske Lady Gage.  Gigi ne vidim, ali cu da pogadjam da je rijec o Josipi Lisac...pjesmu ne znam koju bih izdvojila sve su joj mocne mozda gdje dunav ljubi nebo
|
|
|
|
|
|
|
|