Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
nego reci mi jel i ti vidis da nema crne gore vise u vestima
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Pa nisam primetio SHE. Slabo i gledam vesti, sve lazu.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma ja gledam i pravo da ti kazem i ne cudi me pa pola crne gore je doslo u bg da su mogli i lovcen bi uprtili na ledjima pa ga dovukli valjda im sto kaze nas svet vise presli preko onog zivca pa ih ni na tv u ne pominju da ne prizovu s onog krsa ponovo neko zlo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Pa lepo kazu Crnogorci, glavni grad Crne Gore je Beograd  A jesu malo dosadili, kromanjonci su po malo  Salim se nemoj da se uvredi neki Crnogorac na forumu 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
casual je napisao: Pa lepo kazu Crnogorci, glavni grad Crne Gore je Beograd  A jesu malo dosadili, kromanjonci su po malo  Salim se nemoj da se uvredi neki Crnogorac na forumu  ma imam ti ja dosta prijatelja medju srbima iz crne gore dosli ljudi,zapoceli zivot ali me nerviraju ovi crnogorci u tri lepe sve nesto pevaju crna gora jes malena,al je casna i postena a sve im mi beogradjani nesto ne valjamo pa ako ti je tako fina drzava vrati se i zivi u njoj eeeeeeeee pa ne mogu sve zemlje biti ko rusija velike ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
i ne mogu svi gradovi imati veliko srce ko beograd
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Znas kako SHE, dodju ovde pa ih muci nostalgija. Beograd je veliki grad, dovoljno veliki za sve. Medjutim nije mi jasno zasto ako ves odlucis da zivis ovde, posle 30 godina ne ne promenis naglasak i prihvatis obicaju sredine u kojoj zivis. bas me zanima da li u nasi ljudi u Londonu pricaju posle 30 godina nasim naglaskom. Zamisli Crnogorce u londonu sa onim "a sto znaaam jaaaa" 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
izvini ne mogu da zamisljam mislim pozitivno 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
setas me sa teme na temu, glava me zabolela pisi u kafani tamo ko da je vazno koja je tema 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
to te ucim da gledas levo i desno kad prelazis ulicu