| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
necu ga ja ici u kino gledati cekat cu da ga skinem na netu nij emi bas za kina bolje s nekim kuci pogledati...mozda nam se i masta razbudi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bradpresto Pitt je napisao: Hahahhahah,ma sto god pricas dobro je,dica ne kuze,,,hahhahahahha,samo se smjeskaj. Lako što djeca ne kuže, ali kuži moje povjerenstvo za staž sastavljeno od odgajateljice-mentorice, pedagoginje i zdravstvene djelatnice. ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Nemoj Gigi to gledati,prejako je.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Hahahhahah,ma sto god pricas dobro je,dica ne kuze,,,hahhahahahha,samo se smjeskaj. Lako što djeca ne kuže, ali kuži moje povjerenstvo za staž sastavljeno od odgajateljice-mentorice, pedagoginje i zdravstvene djelatnice. ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif) A tako,daklem.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Molena je napisao: necu ga ja ici u kino gledati cekat cu da ga skinem na netu nij emi bas za kina bolje s nekim kuci pogledati...mozda nam se i masta razbudi  A čitam da kritike baš i nisu najbolje. Negdje čak piše da bi komotno i djeca mogla ići gledati u što nekako sumnjam. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma brzo ce biti na Netu film,ako vec nije.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
To Molena poglec s dragim svojim,,,hahhahhahahah
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Bradpresto Pitt je napisao: A tako,daklem. Tako, da. Nije ni stažiranje što je nekada bilo: nosi kavicu ovom, nosi kavicu onom. Sad je red, rad i disciplina! 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ili cak sa drustvom Pitt mozda je komican film 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma neznam,janisam ljubitelj tih filmova tip Sirove strasti,7/5 tjedana i sl.
|
|
|
|
|
|
|
|