| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Molena je napisao: sretno ti
jesi vidio slovenca kako leti 250 metara ja sma fascinirana haha gledam svaki put i ne vjerujem koliko odleti covjek Jesam,ali bio je rekorder jedan dan jer je danas neki dali finac skocio mislim pola metra vise.Rekord stoji sto godina i onda se promijeni dvaput u dva dana,e to je život!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: pusti ti svoju misao do kraja tako treba haha Ma imatu dobrih trebica,naForumu.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
da da...to sam u vijestima vidjela hahaha ali nisam snimak tog novog lika vidjela
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Čitam malo što se jelo na ručku kod predsjednice...i ja bih malo! MENU: HLADNO PREDJELO Dalmatinski pršut s bračkim maslinama uz mladi paški sir preliven djevičanskim maslinovim uljem Rolice premium šunke s pjenicom od sira GLAVNO JELO Lentrecǒte steak (odležani steak od junetine ) odležan u dimu od divljeg kestena s pečenim krumpirom i rajčicom u ružmarinu Buket lisnatih salata DESERT Domaće slatke štrukle punjene s bobičastim voćem prelivene umakom od vanilije i cimeta
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Molena je napisao: pusti ti svoju misao do kraja tako treba haha Ma imatu dobrih trebica,naForumu. jel ima? priznaj koja bi te legla ono najvise? daj neku skalu ali iskreno..nemoj sada radi mene da je izmisljas 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Vjerojatno ima na Netu negdje skok,ali fantasticno je letjeti,ima onaj moj rebus (Divno je visoko letjeti)Div,nojevi,sokol,ET,jeti.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ajde Pittko...i mene zanima skala. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Čitam malo što se jelo na ručku kod predsjednice...i ja bih malo! MENU: HLADNO PREDJELO Dalmatinski pršut s bračkim maslinama uz mladi paški sir preliven djevičanskim maslinovim uljem Rolice premium šunke s pjenicom od sira GLAVNO JELO Lentrecǒte steak (odležani steak od junetine ) odležan u dimu od divljeg kestena s pečenim krumpirom i rajčicom u ružmarinu Buket lisnatih salata DESERT Domaće slatke štrukle punjene s bobičastim voćem prelivene umakom od vanilije i cimeta ijao Gigi kakav meni...da mi bi samo predjelo ili samo glavno jelo ostatke s necijeg tanjura 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa Molena,svaka je na svoj način kvalitetna.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
A prsut nije bio iz Konzuma,nego neki od 100€ kg.
|
|
|
|
|
|
|
|