| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Citala sam Gigi..i neka je dao ostavku. Da je nije on dao , dali bi je njemu  Nije mi Goluza nesto bio drag ni kao igrac u toj generaciji Cavara/Bilica i ostale ekipe....ali hajde, odradio je svoje i sada adio...vrijeme je za nekog novog. Sta mislis o Ivanu kao mogucm potencijalnom treneru?...ti bi to voljela sigurno heheh,.... 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Cas ne vidi baba s posla, ali kada dodjem kuci pogledat cu.  Vjerujem ja da je to tako i uvijek se pitam kako je moguce ostvariti takvu ljubav prema nekom navijackom klubu...msm vi muskarci ste fakat fenomen po tom pitanju. Kaze jedan moj prijatelj jaca mi je ta ljubav od one prema zenama..ona je bezuvjetna i cista...wtf! 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Naravno da bih voljela...Balić je moja ljubav najveća!  Ali...mislim da njega planiraju kao koordinatora, a Noka Serdarušić bi bio trener, Metličić pomoćnik. Kako god...nadam se da će biti bolji od Goluže jer on mi, bez obzira na to pobjeđivali mi ili gubili, nikada nije ulijevao neko povjerenje. Žao mi ga je, ali tako je kako je - neka se usavrši! Cas...to se zove navijačko srce! ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Cas...to se zove navijačko srce! ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif) Jos mu je samo ono i ostalo 
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
A jeste cista ljubav kojoj se uvek vracas. Mi partizanovci kazemo "za druge se navija a Partizan se voli". Neke poraze nikada necu preboleti  sve velike ljubavi sam odavno preboleo ali velike poraze partizana nikada 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A mi ovdje kažemo: Volim grad koji teče! I zaista ga volimo, najposebniji je u cijeloj našoj zemlji. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
da mi je biti Cas samo jedan dan, samo jedan pa zaustaviti vrijeme la la la sve velike ljubavi sam prebolio ali neke poraze partizana nikada haha ...super  Gigi..takav je i moj u mojoj drzavi..poseban i najljepsi 
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Gigic, navijaci Rijeke su takodje odani do fanatizma. Odlicna tribina, odlicna. Rijeka je klub koji je od drzave zapostavljen u odnosu na Dinamo i Hajduk i bas iz tog razloga navijaci vole svoj klub. Gigic si videla kako Molena zaebava 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ja sam mislila da je moj najposebniji zbog mentaliteta ljudi u njemu...dobro, je istina da ga s vremena na vrijeme uzdrma pokoja fatalna blizanka, ali sve u svemu najotvoreniji je od svih naših gradova i s najvećom dozom tolerancije. I zato, volim grad koji teče!  Eto, sad sam fanatična ko Cas! I neka sam!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma sta zaebavam...mrtva ozbiljna  ja se samo zaebavam kada sam na djecijim rodjendanima..tada sam bas svoja  dobro evo necu vise.....samo se nemojte i vi na mene naljutiti
|
|
|
|
|
|
|
|