Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Zbog kakvog sad avatara? Što je bilo?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
Imala je avatar gif,ali onaj što blinka...pa se mojne bunio,tražio da ga ja njoj skinem i promijenim...pa mu se i Molena pridružila...i She se naljutila... imaš tamo na primjedbama...
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ahaaa!  A meni se baš sviđao taj avatar...al dobro.  Ma odljutit će se ona...ima ona veliko srce, samo ga se trudi sakriti. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jao jadnaaaa ona a i ti eto ti ga ne bi skinula i nisi ti kriva nego smo krivi Mojne i ja stani iza svojih odluka jednom u forumskom stazu! i nije se She naljutila Gigi...malo folira ta je rodjena folirantica hehe...ali bas takva je posebna i draga ( lujka hehe ) ovo su njeni potezi...njoj karakteristicni radi svakakvih je gluposti odlazila s foruma i ona to zna a ovo joj je najveca..zna i to  nije otisla nigdje..samo malo odmara
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ja sam joj ga i postavila,draga Molena...i izrezala da može biti avatar...i ne bih joj ga skinula jer smo nas dvije imale dogovor...skinula bi ona njega sama... A za razliku od tebe,ja barem priznam kad pogriješim... Ajde,jadna ne bila,priznaj i ti...nije teško...a biće ti i lakše... 
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Uostalom,nema šta ni priznavati...She se naljutila...nadam se da će se i odljutiti...ne bi bilo prvi put,a ni poslednji...
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a sta hoces da ti ja priznam? evo priznat cu ti sta god me pitas sta te zanima?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ono kako ti znas skenjati se u nesto to niko ne zna niko ti nije ravan u pravljenju dramaturgije i zrtve od sebe jada jada uglavnom..nemam ja sta priznavati i nemam se sta bolje ili losije osjecati ovo je forum...tebi je on puno vise nego meni jbg. ne bih se ja brinula radi She nego radi nekih drugih forumasa..ali sta je tu je, jel...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ništa...šta bi ti meni priznavala... Brinem ja zbog svih...ne samo zbog She... I šta sam skenjala...što sam svima dala slobodu govora i mišljenja i pisanja,a bez ikakvih sankcija i opomena? Da se razumije,i sebi i svima,,i ako nekog nema nakon nekih razmijena mišljenja,onda sam baš razočarana. Jer mislim da uvreda nije bilo nigdje,unatoč različitim stavovima i promišljanjima. A različitosti treba prihvatiti i uvažavati.
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
SHE je dobra kobasica za zajebanciju voli da pridaje sebi previše značaja dobra duša i sad se kliberi dok ovo čita dok je GIGI bezobrazna i odbija komunikaciju sa mnom
|
|
|
|
|
|