| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pa tako...baš me nekako zanimalo...jer ja nisam bila na nijednoj, osim ako ne računamo one na kojima sam i sama kao igračica sudjelovala u školi...  Jesi radila onako navijačke valove? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahah..pa da kad cijele tribine rade svi rade pa i ti iako priznajem da su mi puno draze atmosfere bile na rukometnim utakmicama ... a i danas su nekako intimnije, draze, pitomije...i puno puno zabavnije.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ovaj Cas je bas spor jbt dok on nesto napise..mozes da odspavas turu hehe eto recimo...zamisli njega kako radi navijacke valove na tribinama...usporeni snimak 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Znaš što meni nedostaje? Kazalište! Nisam dugo bila tamo...već dvije godine! Kakvih je divnih predstava bilo. Moram pogledati igra li što zanimljivo jer baš nekako imam potrebu otići pogledati nešto.  Fali meni i kino...danas se tako rijetko ide u kino! Danas sam nostalgična. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Molena je napisao: ovaj Cas je bas spor jbt dok on nesto napise..mozes da odspavas turu hehe eto recimo...zamisli njega kako radi navijacke valove na tribinama...usporeni snimak  Ma Cas je više filozof...njemu treba duboko promišljanje... Čekaj da si prvo zamislim Casa uopće pa tek onda njegovo navijanje! 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nemoj zamisljati...poslat cu ti ja sliku  E Gigi ja u kino idem....i to cesto moram priznati. Nekako mi to dodje bas kao opustanje..jos su ova nova multiplex kina vrhunska...skoro pa i leci mozes...udobnost je na nivou. Kad se sjetim obih starih kina auuuuuuuuu...jedan do zadnjih filmova u tom starom kinu koji sam pogledala je bio Titanic...brate dupe mi utrnulo, sve mi utrnulo hahaha...jao jao, ali je imalo svoje cari i tada cak. A ti u Rijeci bas imas izbora..i za kazaliste i za kino...stvar ej organizacije vremena i nista drugo 
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
ebem ti rukomet tu se bije da se Boga ne zna  ovde u Srbiji se polako zahtukava kosarka. Borba jednog kosarkaskog kluba koji je mnogo vise od toga, jedna institucija i tradicija, jedan nacin zivljenja protiv drzavnog projekta. KK partizan protiv svih Zamislite situaciju kada je ugasen klub Crvena Zvrzda a drugi klup pod imenom FMP je pozajmio ime Crvena Zvezda, njene rentirane navijace i grb!?!? naravno mediji podrzavaju taj drzavni projekat u koji se besomucno ulazu pare poreskih obveznika drzave Srbije. Zovu ga Zvezda iako on to nije, Zvezda je ugasena. Vec tri godine za redom partizan bije bitku protiv drzave i uspeva da bude sampion bez obzira na sve. ova godina ce biti najteza. Sa jedne strane moc, novac, veliki budzet i klub bez identiteta i tradicije, sa rentirarim navijacima koje vode kompleksi kao posledica 40-ogodisnje vladavine Partizana pod obrucima. Protiv KK partizan, kome igraci odlaze na kraju sezone jer nisu primili plate vec dve godine. Protiv kluba koji cela kosarkaska Evropa postuje. protiv kluba koji ima majnak igraca. protiv kluba ciji je trener jedini opozicionar u Srbiji. Protiv kluba koji iza sebe ima samo svoje navijace koje ova nepravda drzave cini jos jacim i kompaktnijim. Ovaj odnos drzave i pokusaj da se unisti KK partizan cini navijace Partizane jos vernijim , do fanatizma odanijim. kao sto u mom potpisu mozete da vidite, KK Partizan NIJE SAM. Jos malo i pocinje  Neka se trese Beograd!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahahaha...on ima u potpisu nesto  Cas problem je sto se politikla uvukla u sport maksimalno...to je neki moj laicki zakljucak iz napisanog jer moram priznati da ne pratim sta se tamo desava...a sto politika,...pa zato jer su tamo pare.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
E vidiš...mene košarka ne privlači baš (što je pomalo čudno jer sam se u školi bavila njome)...ja volim nogomet, rukomet, skijanje...volim gledati i atletska natjecanja.
Nego...ne znam jeste li čitali, ali naš Goluža je dao ostavku na mjestu izbornika rukometne reprezentacije nakon onog kiksa na SP-u.
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena, politika jeste svuda ali mi partizanovci ne dozvoljavamo da nam politika i politicari kroje sudbinu. Svestan sam da smo rat unapred izgubili ali bar cemo po neku bitku dobiti. Uostalom, sta god da bude, mi cemo uvek biti uz Partizan. Izgubili, pobedili, to nije vazno. Samo ljubav i nista vise. Ako vas ne mrzi, pogledajte klip  Bio sam na toj utakmici. Izgubili smo sa 16 razlike. Skoro osam hiljada navijaca Partizana nije htelo da izadje iz hale sat vremena posle utakmice. Jednostavno nam se nije islo napolje. Hteli smo da igracima stavimo do znanja da nije vazno da ce izgubiti ili ce pobediti utakmicu. Nije ni razlika vazna. vazno je se bore i da znaju da ih mi volimo ida cemo uvek biti tu. Da bez obzira na neuspeh, mi klub volimo i za njega zivimo. Ova slika je obisla Evropu. "I KADA NE BUDES PRVI TI I KADA SE CUJU ZVIZDUCI I TADA CU PARTIZANE ZNAJ DA TE VOLIM JA"
|
|
|
|
|
|
|
|