Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 21 Jul 2025, 00:28

Autoru Poruka
casual
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 09 Feb 2015, 01:45
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Citiraj:
CIPRAS PORUČIO MERKELOVOJ: Nemci moraju da plate ratnu odštetu!
Grčki premijer je istakao da je moralna obaveza prema njihovom narodu i istoriji, da se od nemačke ratne reparacije zahteva vraćanje prinudnog zajma koji su nacisti uzeli od okupirane Grčke, a nikada ga nisu vratili

Kada ovako nesto procitam shvatim koliko nam je kratko pamcenje. Eto Nemacka ispade ekonomski gigant, deli pare kome hoce, lider je EU a kada ovako nesto procitam pljesne me po celu cinjenica da su poharali i opljackali celu Evropu u drugom ratu.
Sledeca je Italija ili Spanija da podele nove karte pa da krene nova igra :D

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 09 Feb 2015, 12:08
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

Molena je napisao:
ja cu ici u kino da gledam film
nije mi frka da idem na premijeru jbt haha
igrat ce u kinima vjerovatno duzi period
i radi cijele te strke oko filma, a i knjigu sam procitala..tj knjigE ufffff
nemam ocekivanja nikakvih

I ja si razmišljam da odem pogledati u kino s frendicama. :D
A ako želite, možete virtualno zaviriti u čuveni apartman Christiana Greya...doduše nema uvida u ključnu sobu (još uvijek je zaključana, kao i Christianova soba i kupaonica), ali možete vidjeti ostatak, birati što ćete popiti kod Christiana i pojesti... :D
http://www.christiangreysapartment.com/

Inače...ono nevrijeme od neki dan malo je sredilo fasadu i prozore na faksu, a i stabalce koje unutar kampusa... [affraid.gif]

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 09 Feb 2015, 12:31
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Eh da je samo Grcka u pitanju....meni se cini da nam mirise treci svjetski, i da je na pomolu...
Zamisli ti: Merkel,Oland i Putin....troje ljudi, jbt...troje ljudi odlucuju o zivotu i smrti, o opstanku ili propasti miliona a mozda i milijardi ljudi na Svijetu. Pa ljudski rod definitivno nema samopostovanja i onda se pitam da li kao takav zasluzuje nesto bolje!?
Ama ko su sve te spodobe i karikature i ko im daje za pravo da odlucuju i ciju sudbinu stavljamo u njihove ruke.
Mozemo li sagledati kolektivnu svijest i naboj koji nas tjera da vjerujemo njima umjesto sebi , njima koji nas preko noci mogu pretvoriti u sirotinju i ubiti nakon jednog neuspjelog sastanka.WTF! [craying3.gif]
Osiromasuju nas, zaglupljuju nas i zive na nas racun a mi im se divimo. Svu nasu moc, bogatsvo, vrline, nase potencijale..sve smo im dali..zato se i osjecaju kao carevi i nedodirljivi.To su uradili Grckoj, a skoro i cijeloj Eurpi.
I da dodje do rata..ama nema sanse ko bi mene natjerao da ratujem u ime americkih i nekih lijevih interesa..odricem se i nacionalnog identiteta i vjerskog identiteta i ostajem samo ime, sto bi trebalo i danas da jesam.
Pa zamisli ti...ali sve dok je gladnih ( a prvo to naprave od nas) bice i ratova, i to za tudje interese.

Mene interesuje sta su oni pricali 5 sati?Kakvi su stavovi Putina, Merkelove i Olanda? Sve je jbt tajna i nema transparentnosti. Jasno je da je Rusija umjesana, ali nikako da cujemo sta govori Putin, kakve su njegove ideje, koji su razlozi sto se sve drzi pod tajnom i zakljucano. Svi mogu svoje argumente danas objaviti na internetu..ali nigdje nista nema konkretno.
Sjetite se Hitlera i Munchenskog sporazuma u predvecerje 2. Svjetskog rata. Sve je bilo i tada tajna i svi politicari su lagali.

Sve to nekako smrdi na treci svjetski iako nekako normano razmisljanje mozga bi bilo da nema sanse da dodje do toga....Skladista su puna, treba potrosti postojece streljivo kako bi s emoglo prozvoditi novo...Ameri su g**na zesce vrste i oni su glavni krivci. A onaj im potpredsjednik Biden..e njega bih posebno zvakala, pa pljucnula...on kaze kako ga ''nerviraju'' neke europske drzvae koje propitkuju sankcije Rusiji...mrs g**no jedno.
Bivsi predsjednik Francuske Sarkozy je fino rekao, 'interesi SAD-a nisu interesi Europe, mi ne zelimo novi Hladni rat'..iako me i on nervira jer dok je bio na vlasti ponasao se kao zadnje g**no i nikako u duhu civilizacije. Unistio je cijeli sjever Afrike, a ono vozanje mrtvog Gadafija na haubi auta je za mene bilo dno dna....ali ova izjava je na mjestu.
Svi ovi sukobi su u interesu USA. Realno Rusiji ne treba rat, oni se kao i veci dio Europe bore sa ekonomijom, dok USA izaziva sukobe jer je njima to ekonomija i nacin za prezivljavanje i pare....Trenutno je Europa njihova jedina barikada za rat protiv Rusije i najbolje sto rade je dolijevanje ulja na vatru i potpirivanje sranja....najsretniji bi bili da se u Europi zarati. Bas izazivaju rat u Europi i sve je moguce. Europski duznosici se ponasaju kao sluge amerikancima i nemaju snage da se odupru njihovim nametanjima...posebice vezano za situaciju u Ukrajini. Tamo se vodi gradjanski rat i mislim da USA to koristi kako bi rasporedila svoje snage na granice sa Rusijom a do tada redovno salje oruzje Ukrajini...a ove nase pizde sute...ma samo se naljutim bezveze kada podjem o ovim temama....sada bih se svadjala na ovoj temi sama sa sobom :D ...eto sta u meni budi ta trenutna situacija na globalnoj razini.
Ma samo nek zarate...meni ce uslugu uciniti...svega se odricem istog casa, g**na fasiticka, nacisticka, kapitalisticka...i sve ostalo [kez.gif]

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 09 Feb 2015, 13:23
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Ulalal...Moli se gadno nabrusila na političare...bit će belaje! :D

Iako...i ja mislim da sve miriše na treći svjetski rat i to već neko vrijeme.
U zadnje vrijeme malo čitam ovu stranicu koja pokušava razotkriti neke od najvećih svjetskih političkih i svakakvih drugih zavjera: http://www.novi-svjetski-poredak.com/

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 09 Feb 2015, 14:08
Korisnikov avatar
*VIP*

Gigi ima tih nekih par stranica na koje sam navucena pravo..a na jednu imam i pretplatu cak [shakinghead.gif]
Uglavnom ne sjecam se da je ikada bilo ovoliko prevrtanja na politickoj svjetskoj sceni i da se ovoliko stvari desavala odjednom kao sto je danas...puno je nezadovoljstva u cijelom svijetu a sve radi sacice ljudi koja upravlja nasim zivotima..dokle vise.
Nesto ce se desiti na globalnoj razini...neko veliko sranje i tek onda ce se pokazati prava lica mnogih.

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 09 Feb 2015, 14:18
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Znaš kako sam se ja navukla na ove razne teorije? Tako što mi je frendica pokazala na yt-u one videe o poznatim pjevačima koji su kao dio iluminata. Pa onda onaj David Icke i njegove teorije o iluminatima. Neke mi stvari baš, baš imaju smisla.

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 09 Feb 2015, 14:24
Korisnikov avatar
*VIP*

a dobro...iluminati i masoni imaju najbolju masineriju u vidu protagonista i mozgova...znaju kako sta napisati i navesti ljude na 'svoju vodu'.
ne treba sve uzimati zdravo za gotovo sto oni pisu, jer sve ima smisla...treba nekako teziti realnosti u svemu temu, ako je realnost vise uopce moguca...ali svakako je dobro citati i znati.

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 09 Feb 2015, 14:58
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Samo da nadodam nevezano uz novi svjetski poredak...

Ovo je navodno nogometaš oko kojeg su se zakačile (nožem) riječke blizanke! [images/smilies/floet.gif]

Slika

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 09 Feb 2015, 15:00
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Zivela Molena i svetska revolucija :D
A znas kako Molena, Nemacku ni malo ne krivim sto je zapocela rat koji je kasnije dobio razmere svetskog rata. Jednostavno im se stanovnistvo naslo na ivici egzistencije a politiku su im kako ekonomsku tako i socijalnu vodili ljudi koji su bili na platnom spisku americkih naftnih magnata od kojih je jedan gle slucajnosti, iz porodice Bus.
Medjutim, kasnije je ta borba za oslobodjenje Nemacke iz statusa kolonije prerasla u porobljavanje Evrope.
Sam pocetak i razloge za rat razumem ali ne i ono kasnije, ono sto je usledilo. zaista neshvatljivo. i danas jedna takva drzava vedri i oblaci Evropom.
Sto se treceg svetskog rata tice, nece ga biti. Cena je previsoka a pobednika ne bi bilo. Narocito sto bi imperijalisti morali da zive pod zemljom dok je sveta i veka jer bi ih ovi preziveli na povrsini iskidali na komade :D
Ne znam kada je sve ovo pocelo, kada smo izgubili vezu sa stvarnoscu, kada smo poceli da zaboravljamo... Sve sto me ucili u skoli mi je izbrisano iz pamcenja. Recimo lekcija iz istorije o razorenoj Spaniji, razoren Madrid, mozda i najveca klanica svetske istorije, veca od one u Jerusalimu. kako se desilo da se uceni, obrazovani ljudi utrkuju da kroz stranacke instance prodaju svoje znanje i umece i menjaju dresove u zavisnosti od broja cifara u ponudi? Da li je moguce da je covecanstvo zaboravilo sta je moral, cast, pravda...
Cime nas to hipnotisu, na cemu ce odrastati generacije koje dolaze? Bez idealizma nema velikog stvaralastva, nema velikih stvaraoca. Poceli smo da verujemo da ljubav ne postoji. Da su ideali za budale i naivce. Svetsku politiku kroje poluljudi u odelima koje ne znaju da nose. Zivote nam odredjuju oni koji umeju bolje da se prodaju a ne oni koji zasluzuju da nam zivote kreiraju.
Ali sasvim sam siguran da je era posledica krastaskih ratova protiv komunizma gotova. Prva iskra se pojavila u Grckoj. presedan, jebeni veliki presedan :D U grckoj su komunisti na vlasti i traze odstetu od Nemacke :D Neverovatno ali tako je. Komunista nisam niti mislim da je taj sistem drzavnog i drustvenog uredjenja moguc jer covecanstvo jos uvek nema razvijenu svest tog nivoa koji je potreban za komunizam i onu cuvenu "radim koliko mogu, uzimam koliko mi treba" ali za neku verziju tog sistema jesam. Bolje je, postenije je, lepse je, lepse mirise...

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 09 Feb 2015, 15:10
Korisnikov avatar
*VIP*

Ne postoji Cas verzija tog sistema...ona je jedna i jedina, samo se danas malo drugacije pakuje.
Po mom misljenju a mogla bih ga bas izlagati, Grcka ce tek da bude u problemima...sve je lijepo ovo sto su oni napravili, onako narodksi gledano, ali politika je malo drugacija...jos ce oni itekako da naebu.
Upravo radi te sacice ljudi koja kroji sudbine milijardama ljudi.
I sta se cudis njemackim apetitima iz onog rata...tako je kad te ponese, nema rata koji ej bio zacrtan i u kojem je neko rekao hocu samo ovo, a da nije pozelio i ONO.
A na kraju se sve svodi oko jednog...pare pare pare..bas kao sto si i sam napisao...nemoguce je koliko su ljudi izgubili moral i one neke ljepse vrijednosti i koliko vise nema vjere u ljude , razumijevanje, ljubav..onu globalnu ljubav..jok, sve je interes i sve para.
Ja nisam a necu ni sada popustiti i vjerovati da se tamo neko bori za moje ideale i za moje bolje sutra...joooooj...pricam glasno kada ovo pisem i svi ME u cudu gledaju jer u meni nesto proradi :D
Znam samo da Grcka prijeti ako oni istupe da ce se eurozona raspasti...malo su se preracunali, previse su se zaduzili, trosili bi pare kojih nemaju, a s druge strane imaju pravo traziti odstetu od njemacke....ma umorila me sva ta njihova borba koja se svodi samo na pare.

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu