| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
E sad cu nesto da ti posaljem..zanima me tvoje msiljenje 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Evo me, evo me...pokupila sam veš...i složila sve lijepo...bravo ja!  Da...izigravala sam kuharicu i nekako mi je nespretno pao nož, a ja u pokušaju da spriječim da padne na pod, stradala. I meni je smiješno kad vidim kakve face prave na neke kandidate..npr. mislim da se Jacquesu uopće nije svidjela riječka rockerica.  Idem vidjeti što si mi poslala.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
 evo me...morala sma nesto zavrsiti na poslu. a dobila sma i tvoj odgovor hehe a ona rijecka rokerica je zarucnica od onog finog rockera hahah....starija ej od njega 4 godine a on mi je onako mljac bas 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Je...sladak je momak...mislim, poznato je da sam ja oduvijek slaba na rockere...još mi je malo teško razumijeti zašto je moja frendica ostavila svog dečka rockera koji je po mom mišljenju i veliki kavalir i dobar ko kruh, ali tko mene pita...  Primjetila sam u posljednjih par godina trend imanja mlađih dečkiju...nekoliko prijateljica i poznanica ima mlađe dečke...evo jedna je u vezi s maturantom... Tako da...ozbljno razmišljam dal da krenem u lov na srednjoškolce! ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Tebi je jos rano da lovis mladjahne..to ostavi meni 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Gigi ides li na snijeg...jesi li uzivatelj zimskih sportova!? Tebi je blizu i jedno i drugo, kao i meni....
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Idem Moli...zaletim se nekad na Platak ili do Gorskog kotara...mislim da imam sreću što su mi i more i gore blizu...  Ja u principu jako volim snijeg...nekako me vežu lijepe uspomene na zimske radosti i vrijeme koje sam provodila kod bake i djeda kad su bili živi u GK-u...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Snijeg i jeste za takve krajeve...samo ga ne valja vidjeti u gradovima..jer samo napravi nered i bljuzgu..nista lijepo. Totalno drugacije od onog snijega i osjecaja kada odes na planinu ... to je vec zimska radost, ovo u gradovima postane gadost vrlo brzo.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Slažem se...više ga volim u gorju pa da se mogu lijepo sanjkati niz padinu.  Samo, prošle je godine snijeg i Gorskom kotaru puno štete prouzročio...šuma se još nije oporavila od toga! Moli, jesi ti ikada uživo prisustvovala nekoj utakmici?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Kako da nisam Gigic  I nogometnim i rukometnim i kosarkaskim..... Dok sam zivjela u Zagrebu bila sam na svakoj rukometnoj utakmici koju je tada igrala reprezentacija Hrvatske ili Badela. Tada sam bila zaljubljena u Zvonimira Bilica i Patrika Cavara (kojeg sam cak i upoznala )  A nogomet sam isla gledati skoro svaki derbi u te 4 godine zivota i svaki put sam bila na sjeveru naravno  sto pitas?..da cujem hehe
|
|
|
|
|
|
|
|