| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Me je bolje u kinu,ali nije lose ni ovako,ja sam net prikacio na Tv i onda gledam kao u kinu,imam i kokice a ponekad i koke,,,buahaahaha
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Znaci ima kino u Mostaru,,opaaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Je se Mostar izgradio....
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Idem,sporo pišete,,hahahahahaah,pisemo se....
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46350
|
Bradpresto Pitt je napisao: Senka daj link da gledam audiciju sta se pravis grbava,,,hahahahaha Evo link,Pitiću... http://omiljena.net/pink-srbija/
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e jbg Pitt zagledala sam se sorry...i usporena sam  cuj ima li kino...uvijek je bilo sad se jos moderniziralo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
dobar dan svaki dan dosao jos jedan radni dan.... vedro, suncano i uz jaku buru...'drvo kucu nosi' 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Haj Moli, odoh pokupiti robu s balkona jer je i kod nas počelo manijakalno puhati pa ne bih baš voljela loviti odjeću niz cijelu ulicu.  Ima li čega novoga kod tebe? Kod mene ima...rasjekla sam si palac lijeve ruke i to dobrano. Boli me za poludit!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Hahahaha..hajde idi pokupi ves ili ga samo sa jos nekoliko stipaljki zakaci jer je ovo idealno vrijeme za osusiti ves  Kod mene ima svasta..jbg, vikend mi uvijek brzo proleti...a od jutros sam se naradila. Vidim kacis tamo na onoj temi The Voice....gledala sam juce popodne reprizu...ima super kandidata. I bas je fora sto ih ne vide, jer tocno se vidi da neke mozda nikada ne bi odabrali da su ih vidjeli. A kako si se sasjekla...mora da si u kuhinji izigravala kuharicu !? 
|
|
|
|
|
|
|
|