| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa jeste Pitt...cini se i meni pomalo smuseno i nepripremljeno bas najbolje ali se nasmijem najvise njima u ziriju a uleti i koji kandidat smijesan znam na kojeg lika mislis...lik je inace stand up komicar
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Da neki vojvođanin,dobar je,ostalo neka djecurlija,i neki lik sto imitira Ekrema,ako nije još ispao.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Di si Senko jel cekas Akademikovića ili....
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ti vise volis prave reality emisije ti si vise tip koji je za big brother, farmu, i te emisije zar ne
pa ne pratim bas, ali pogledam ne znam bas kakav je koncept emisije i kako ce dalje i sta
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
danas sam dobila preporuku za onog snajperista igra u kinu pa sam mislila ici znaci dobar film!?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Da cudno,ali ja volim gledati,pogotovu Big Brather i Farmu,recimo,mada to kao ovi pametni,kritiziraju.Bio sam u stanju gledati kako spavaju oni cijelu noc,,,hahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: danas sam dobila preporuku za onog snajperista igra u kinu pa sam mislila ici znaci dobar film!? Jeste dobar,nominiran je za dosta Oscara,ali sv zavisi koji zanr volis,pasto ces ici u kino imas na Netu u HD rezoluciji.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Senka ne Hebe ni za suhu šljivu,,,dobro dobro....
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e jebiga, tom logikom ne bi trebala iz kuce izlaziti sve imas na netu
kinoooo jbt u kino se uvijek islo i treba da se ide a i ima filmova koje je bolje poggledati u kinu
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*