Molena, nema bas zime ali je onako, sugavo... Juce je bio prelep dan a dans opet kisa neka. po svim parkovima trava ozelenela kao da je April mesec. Klima se menja. Srecom jos uvek moje kosti ne "sevaju' na promenu vremena. A Pit sigurno maze one kreme za reumu
evo gledam ovaj video vec treci put i placem od smijeha hahaha moram ga podjeliti s vama znaci lik je drama hahah i nema veze sto ne znamo jezik meni je ovo presmijesno
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
E kad je već Cas spomenuo kosti, mene boli lijevo koljeno već neko vrijeme. Imate li ideju zašto? Ja nemam!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
E lijepa je ova ženska u videu. Ali...zašto lik ima luđačku košulju???
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Zašto me uopće ne čudi Cas da te je potpuno smantao taj film? Vidim ja da će 50 nijansi sive biti ništa prema ovom filmu.
Pittko, možda bih se i prijavila kad to ne bi uključivalo totalnu bruku.
jao koliko pisu o tom filmu a ako bude kao knjiga nece nicemu valjati nadam se da ce ekranizacija biti bolja... cujem da su se i kdo vas Gigi karte rasprodale a filma jos u kinima ni nema hehe..sve zene garant
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 271 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu