| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
GiGi je napisao: A momci i dečki nisu isto? Idemo redom... Posao je najbolji...u jaslicama sam i stalno glumatam bebama i zabavljam ih...naravno, presvlačim i pelene, mjerim temperature i perem ih kad se zaprljaju jedući...sad me uskoro čeka turneja po raznim vrtićima. Sreća...jedan dan je ima, drugi nestane. Zdravlje mi je malo šemetljikavo. Jučer me desni bubreg jako bolio. Danas ne boli. Ljubav = 0 Kako je kod tebe?  Ma dobro sam ja,ocekuje se jos snijega,čuvaj bubrege,mene su u par navrata boljeli,imao sam pijesak,to je strašna bol,ai prođe,znači u vrtiću delaš,pa to je lijepo s dječicom raditi,moram reci dasi mi neku vecer došla u san(?!),nezna kako ...hahaahahahaaha,ali stvano...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Kud baš ja? Što nisi Casa sanjao? Ili Molenu?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Evo me Gigi rijecanko  Znaci da podvucemo, muskarci, ne igrajte se Rijeckom vatrom ako ne znate da je ugasite 
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Mene moj teca i budan sanja
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
eno kako ja osjetim kad neko misli na mene heheh..Gigi Gigi  dobro vece ekipicaa... ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
GiGi je napisao: Kud baš ja? Što nisi Casa sanjao? Ili Molenu? Nemam pojma,otkud znam,tako mi nekad dođu san neke stvari,valjda kako pisemo onda se to preslka u san,što li!
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
gdes Molence, vatra te ne progutala 
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Vidi ovog Pitta, dosla mu gigic u san ali ne zna ni on kako se to sve izdesavalo 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Moli...večer, večer...slatka kao šećer! Pittko...ja nekako uvijek radije sanjam glumce ili sportaše...a u iznimnim situacijama i Poljake. ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
slazem se Cas...ni vatra a ni voda a tamo sam gdje si me i ostavio  ... gdje cu biti nisam na nekom djecijem rodjendanu hahaha sta ima...ima li zime u Bg?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
|