Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46218
|
Da,Pitt...strašno djevojka ima samo 21 godinu...i vjerovatno je neiskusan vozač bila... Malo,malo pa neka tragedija...u Giginom gradu djevojka izbola nožem svoju sestru bliznakinju... A u Boru se objesila 11-godišnja djevojčica...otišla u sobu da nalakira nokte i objesila se...heeejjj...dijete od 11 godina da se objesi...užas jedan..
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: SHE je napisao: lepo ja kazem da je za sve kriv Tesla bolje da je ostao u onom svom selu i mazio macora,nego sto je izmisljao struju jebala ga struja da je nije on izmislio ne bilo ni elektricne stolice ni one masinice sto kad dodirne coveka dozivi strujni udar,pa ga onesvesti ne bi bilo sijalica i jakih mikroskopa pa ne bi bila stvorena ni atomska bomba a ni bioloska oruzja ne bi doslo do informativne revolucije kroz raznorazne elektricne medije i kladim se da ne bi bilo ni kolektivnog ludila koje eto sad vidis,sire institucije koje su zaduzene za najvecu pravdu i sta je sad to dobro Tesla molim te lepo napravio? zaboravih da dodam i onu mesecnu globu za koriscenje iste  hahahahhaah  Bravo She...a i ljudi su se vise ljubili i seksali..znam ja sta je tebi najvise krivo hihih jer nema struje, mrak je...sta drugo raditi znas li ti da od moje mame stric koji zivi u Slavoniji ima 24 djece...24!!!  znaci sta je radio u mraku nego samo ovo ono jadna zena...doduse imao je sa prvom zenom 12, pa sa drugom 12 obe umrle....sto li pitam se !? hehe... sve ima svoje prednosti i mane  ma meni bi najvise bilo krivo kad ne bi bilo svetla pri sexanju,pravo da ti kazem tu je stvar nasla svoju svrhu,jer gledajuci danasnje zamlate plasim se u mraku promasili bi i krevet a ne rrrr....  inace uzivam da se stvari isteraju na svetlost,ne biram koju ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Senka je napisao: Malo,malo pa neka tragedija...u Giginom gradu djevojka izbola nožem svoju sestru bliznakinju...
Priča je tim bizarnija što se nagađa da ju je izbola zbog ljubavi prema nogometašu (obje zaljubljene u istog). Pa zamisli da ja neku izbodem jer joj se Mandžukić sviđa. Ludilo! ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
To sam i ja pročitala..da je ta što je izbodena bila u vezi sa njim,a sestra je iz ljubomore htjela ubiti jer se isti dečko i njoj sviđao...katastrofa...svoju sestru bliznakinju..ona pobija sve medicinske tvrdnje u vezi blizanaca,posebno jednojajčanih...
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Prijatelji moji virtualni, nemojte sebi dozvoliti da vas dnevno politicka desavanja opterete. Svi oni, (politicari), se ne opterecuju pa zasto bi se onda mi opterecivali? Ljudi, shvatite da oni ne zive u ovom nasem svetu, njih ne dotice nista iz ovog sveta. Oni su multimilioneri, obezbedjeno im je peto koleno, da im potomci zive na nivou predsednika Amerike i Rusije jos pola milenijuma. Ko je pocinio zlocine, ko je kriv ko nije, pravu istinu nikada saznati necemo. Odgovarace oni koji su odredjeni da odgovaraju. Kao sto Nele Karajlic kaze "Ko igra za raju a zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku". Jaz je sve veci izmedju ljudi iz establismenta i obicnih gradjana. Danas ljudi bukvalno vode borbu za goli zivot, lavovski se bore za opstanak svoje porodice, ophrvani problemima, depresija se sve vise oseca na ulicama. A onda se desi namestena afera da gradjanima skrene paznju. Uskoro pocinje drugi deo prvenstva u fudbalu, plej of u kosarci, Farme i Veliki Brat, a u medjuvremenu ce se uhapsiti neki tajkun a onda ubrzo i pustiti iz pritvora. Gledajte sebe i svoju buducnost, gledajte da mislite svojom glavom, ne dajte da vam polupismeni stranacki olos kreira misljenje, raspolozenje i nacin zivota.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ovako će izgledati plaže u Hrvatskoj...od ljeta... Plaže po kategorijama
- plaže za obitelj s djecom
- urbane promenadne plaže
- plaže sa zabavnim sadržajima za mlade
- romantične plaže
- plaže sa sportskim i rekreativnim sadržajima
- plaže za surfere
- ronilačke plaže
- adrenalinske plaže
- nudističke plaže
- plaže za pse
- party plaže
- eko plaže
- plaže kulture
- hotelske plažeJa bih morala na tu gdje mogu i psi...kakav bi to haos bio... 
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
- urbane promenadne plaže - plaže sa zabavnim sadržajima za mlade - romantične plaže - adrenalinske plaže - plaže kulture Ovih 5 vrsta plaža me najviše privlači! A Senka piše plaže za pse...ti lijepo psa ostaviš na toj plaži, a ti pravac na urbanu promenadnu plažu! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
- romantične plaže - plaže sa sportskim i rekreativnim sadržajima - eko plaze - plaze kulture ...meni su ove ono na prvu ali nek je plaza..nemam protiv nicega na plazi samo nek pici sunce i nek je voda mokra i fina za kupati 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Pa šta ću ako moj pas ne može na druge plaže... Al,svejedno...gdje on tud i ja... 
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|