| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ooooo Gigic sta ima,koji si citala clanak!?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Jeli se jos tuku one blizanke!?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Senka evo ti Akademikovića.
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Čitala sam ovaj članak: http://www.24sata.hr/sudbine/jaci-od-ka ... mrt-404882Ne znam što je s blizankama...sjećam se da me je prije nekoliko godina jedna od njih (ova koja je žrtva) dodala na fejsu iako se ne znamo. Mislila sam da smo se možda negdje upoznale i da sam ju zaboravila pa sam ju prihvatila. Kasnije sam je izbrisala kada sam shvatila da je doista ne znam. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Čitala sam ovaj članak: http://www.24sata.hr/sudbine/jaci-od-ka ... mrt-404882Ne znam što je s blizankama...sjećam se da me je prije nekoliko godina jedna od njih (ova koja je žrtva) dodala na fejsu iako se ne znamo. Mislila sam da smo se možda negdje upoznale i da sam ju zaboravila pa sam ju prihvatila. Kasnije sam je izbrisala kada sam shvatila da je doista ne znam.  Uffff dobro je da si je izbrisala,tko zna mozda bi se zagledale u istog tipa,i eto vraga,,,hahhahahaha
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Teško da bih ja s takvom curom ikada i bila prijateljica. Ona je stalno objavljivala one duck face fotke. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma salim se,svega ima na ovome Svijetu,kako si ti šta ima novog kod tebe,momci,posao,ljubav,sreća,dečki....!?
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A momci i dečki nisu isto? Idemo redom... Posao je najbolji...u jaslicama sam i stalno glumatam bebama i zabavljam ih...naravno, presvlačim i pelene, mjerim temperature i perem ih kad se zaprljaju jedući...sad me uskoro čeka turneja po raznim vrtićima. Sreća...jedan dan je ima, drugi nestane. Zdravlje mi je malo šemetljikavo. Jučer me desni bubreg jako bolio. Danas ne boli. Ljubav = 0 Kako je kod tebe? 
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
vece boemi vidis ti ove Rijecanke, ja mislio hladne, tesko se pokrecu a one se bodu nozevima i to u ime ljubavi 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
O Cas...pa gdje si ti?  Vidiš ti to...mračna strana Riječanki izašla je na vidjelo. 
|
|
|
|
|
|
|
|