| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma radio sam cjeli dan sve dok nisam tu dosao do pola deset.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: kod nas kad igra reprezentacija mi koji ne idemo na utakmice sedimo kuci,pevamo himnu i navijamo za nase ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Mislim da Srbja nije bila na prvenstvu,Makedonija,Bosna,Slovpenija,Hrvatska jesu.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Bradpresto Pitt je napisao: Mozes se upisati u klub ostavljenih zena s Vucicom,Molenom,Tw,...i ostalim. nemoj da si zatucani balkanac ocekujem od tebe konstruktivan razgovor ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Sta onda pjevate,jedino borbene.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: SHE je napisao: kod nas kad igra reprezentacija mi koji ne idemo na utakmice sedimo kuci,pevamo himnu i navijamo za nase ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Mislim da Srbja nije bila na prvenstvu,Makedonija,Bosna,Slovpenija,Hrvatska jesu. naravno da nije imali smo vaznijih obaveza ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nazalost ti si na Balkanu a ja u Europi srednjoj,sorkač.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Sta onda pjevate,jedino borbene. imamo dragi pit lepu himnu moze biti da si je cuo vec 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Mozete komotno osnovat klub 'Klub Bradpittova pedala'.
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Nazalost ti si na Balkanu a ja u Europi srednjoj,sorkač. pa to ti velim ti kobojagi u Evropi a ponasas se ko da si sa obe noge na Balkanu nemoj mi to! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*