Moli...to mi uvijek podigne raspoloženje...s tatom sam gledala i rikavali smo od smijeha...toliko lošu glumu nikad ne vidjeh!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Na mene to negativno djeluje....odmah mi pokvari raspolozenje sve to..i nije mi jasno kako ljudi to mogu gledati. Nedavno mi je mama rekla kako gleda 'sve za ljubav' i kao super joj je, isplace se...pa jbm vam kako ista gdje se place moze biti super!? msm te emisije tipa ljudskih s*e4banih sudbina, pronazaka, prevara i svega ostalog..ja bih to zakonom zabranila. Dosta covjeku njegove 'nesrece' i jos trebam gledati tudju i plakati na to...svjesno, ma ni cut !
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
pa nisi valjda poludila ici tamo sta ce ti to...izgubit ces se ukrast ce te neko bice neki napad..alooooo Bravo Vuki...samo pali gdje god mozes.
A u ime ovih mojih prvih rijeci...pogledajte jedan video koji me bas nasmijao Znaci masovna hipnoza ljudi sa balkana video je objavio sarajevski konceptualni umjetnik Damir Niksic Mene je nasmijalo, a i stvarno je ono...tipicno nase majke mi haha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 83 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu