| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Udrite siroka su moja pleca a dusa jos sirokija...buahahahahhaj
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
јооој Срећо! што нешто млого волем што не видиШ ове СРПСКЕ "шубарице" ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pitt opet ces od sebe zrtvu napraviti pa ti si car  i kazu protiv tebe ama Nikada!!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
E sad se kajem sto sam Megi kritizirao i otkacio na neki nacin.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Bradpresto Pitt je napisao: Nije mi lako,ali moram i primati udarce ako ih dajem,to je fer,zato ne zamjeram. ЉубоморкоЉубоморковић шта ћеш такав је живот све дође на своје кад тад ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: SHE je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ma pusti She neka pisu sto hoce ne ljutim se ja na njih. ma znam ja to tebi ovakvi razgovori gode ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) kako se ona smao pretvara da je dobrica a izaziva izaziva haha konstatujem molena sto bih izazivala pa nisam ja neko ko ce izvuci najgore iz pitta
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Vuki nemoj ga mnogo i naglo...vidi koji smo nije mu lako, budimo realni ( vidim veceras je to nesto na repertoaru)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
E jest ova navrla s tim subarama,e svašta.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nisi She ustanovili smo da ti neko mora i to da radi da pomaze ljudima u nevolji koje nisu ni svjesni 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756