| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: jbt danas sam kad se sve sastavi radila ukupno 2-3 sata moze mi se  ја данаске слободна ко птичицца на грани а нисам џивџанко ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Molena je napisao: Ma znas sta sma ja skontala Pitt...nemas ti parica za mene to je razlog...svu si ustedjevinu potrosio pa necu ti ja dolaske financirati...to je to
da si neki frajer vec bi ti bio na putu za jug Ma normalno,to je,bihahahaahahahh
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma gotovo one su vec zaljubljene u mene,osim Vucice a,i ona ce,,,buahahhahahahhh шансоне нема па ни у кому Чика Алфа ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Sad ti Molena ostaje samo tvoj dečki,sto i nije tako loše,,,buahahahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
to je..nema sta drugo biti e sad te tek ni jedna na forumu nece zeljeti prozivas druge da nemaju parica i na kraju te pogodi isto rugala se ruga pa ti postala druga 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ma gotovo one su vec zaljubljene u mene,osim Vucice a,i ona ce,,,buahahhahahahhh шансоне нема па ни у кому Чика Алфа ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif) Oces reci nemre se dvaput suditi za isti zlocin,,,buahahaahahah
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
е сад морам на туш јопет па под јорган планину баш вас бриге што нисам спавкала пискарамо се нараФски кад Чика Алфа не буде у фазон љубоморисања на остале мушкарчиће с форум дотле, леп вам овај данкоДанковић ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bradpresto Pitt je napisao: Sad ti Molena ostaje samo tvoj dečki,sto i nije tako loše,,,buahahahahahah Eh..da znas kao sto ne znas  to je idealno Pitt...tome i ti ceznes, vidim ja al ine budi ljubomoran...izjest ce te to i sve upropastiti i kani se drugih muskaraca....udruzi se s njima, lakse ce ti iti nemas ti rogove za sve
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: to je..nema sta drugo biti e sad te tek ni jedna na forumu nece zeljeti prozivas druge da nemaju parica i na kraju te pogodi isto rugala se ruga pa ti postala druga  Istinadasam dekintiran,ali ne vole mene trebe zarad love,nego šarma,duhovitosti i sl.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*