| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Otputuj u Bunu,,,buahhahahhahahahaha,tamo se neš buniti.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa sto me onda nisi bario na pp nikakve diskrecije s tobom nema sirovina i gotovo  i ja ne spilam finocu..ja sam fina i nisam grbava a cedna sma po potrebi, sto je svakako za pohvalu ...prc
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ili u Stolac pa,sjedi i razmišljaj,,,buahhahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: opa..o komsi nam nikada nisi pricala нисам но што мора нешто и тајновито да буде а комша је прави Срндаћ да ти право рекнем ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
bolan Pitt necu ni jednoj trebi na forumu dopustiti da se zaljubi u tebe kad nisam mogla ja nece ni jedna...jel jasno!!!!! moze samo She....ona zna kako s tobom baratati 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jbt danas sam kad se sve sastavi radila ukupno 2-3 sata moze mi se 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: pa sto me onda nisi bario na pp nikakve diskrecije s tobom nema sirovina i gotovo  i ja ne spilam finocu..ja sam fina i nisam grbava a cedna sma po potrebi, sto je svakako za pohvalu ...prc Ma naravno,ali stvarno mi se neda natezati stobom i otkrovai ameriku,,,buhahaahhahhh,imat ces drugi x vise srece.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma gotovo one su vec zaljubljene u mene,osim Vucice a,i ona ce,,,buahahhahahahhh
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
A tek She,stati je,,,,buahhaahhaha
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ma znas sta sma ja skontala Pitt...nemas ti parica za mene to je razlog...svu si ustedjevinu potrosio pa necu ti ja dolaske financirati...to je to
da si neki frajer vec bi ti bio na putu za jug
|
|
|
|
|
|
|
|