| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
a vec sam nas bila vidjela skupa srce mi je slomio jos mi i korak broj dva obecao ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: Vuki ne zaljubljuj se...pa ce da te odbaci kao i mene...sad mi slijedi period oporavka...morat cu negdje da otputujem da se oporavim.. отворен поЗив имаш за БГД добро мађијам па ће те брзо прође а ту је и мој комша сређива све врсте бољки ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Bradpresto Pitt je napisao: Opaaaa sad Vuki odabire neku erotsku fotku.... ма сигурно ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
opa..o komsi nam nikada nisi pricala
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Bradpresto Pitt je napisao: Daj bona vule nisi mislila valjda da sam ozbiljno pisao o tebi,Moleni i Maši jesam. не мислим ја ништа опет сам плавуша ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja sam Vuki opasno zaljubljena u Pitta i en znam kako cu prihvatiti cinjenicu da me odbacio naebala je svaka ona sljedeca koja s njim u neke sheme krene unaprijed da upozorim 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Molena je napisao: ja sam Vuki opasno zaljubljena u Pitta i en znam kako cu prihvatiti cinjenicu da me odbacio naebala je svaka ona sljedeca koja s njim u neke sheme krene unaprijed da upozorim  Bravo uvijek je pošalica lijek,za dušu,,,buahhahhhhhah
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Nioje to nikakva posalica...ne izvrci znacenje mojih rijeci ja ozbiljno pisem...e drugo je to sto si ti naopako nasadjen pa sve pogresno citas pa cak i znakove ljubavi
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: ja sam Vuki opasno zaljubljena u Pitta i en znam kako cu prihvatiti cinjenicu da me odbacio naebala je svaka ona sljedeca koja s njim u neke sheme krene unaprijed da upozorim  ништа Моленче од упоЗорења његове мађије на мене не делују може само да приЗове свој суноврат мушкости ал ми обашка чудно да си ТИ ПОКЛЕКНУЛА ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Sorkač Molena ne treba mi cak ni na Netu treba koja špila finoću i pravi se grbava i izigrava čednist,,,buahhahhahahahah,oprosti ali izvini....
|
|
|
|
|
|
|
|