| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Bradpresto Pitt je napisao: Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Koji Radisav,koji Istvan kakvi srebrenaci..... ех РАдисав сунашце моје ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) другој намењено нанче јој иЖљубим оволка љубав на нет није постојала колко је моја за њег ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif) Ma naravno,i onda je svizac zamotao coksu,,,buahahaahhahaha,ma daj Vucice kogati lažeš!? Кога ти лажеш?! Ја имам доКазе а ти ако те не мрзи прелиставај Србија Форум па ће прочиташ црНо на Бело колко љубим ОлујуРадисава и колико сам то пута јавно да јавније бити не може приЗнала тако да АлФА твоје маЂије и бајалице на мен ефекат нејмају ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Vule ajde mi posalji fotku na pp,pa cu ti vjerovat.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Bradpresto Pitt je napisao: Morat cu se Vucici posvetiti vise,,,vuahhahahahhahah Ма можеш ти шта оШ ал Вучици пажња ич не треба сем на тему национализма, шовинизма и осталих дрндабоца бла бла бла трућковић ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Bradpresto Pitt je napisao: Vule ajde mi posalji fotku na pp,pa cu ti vjerovat. закај ће теби моја фотка кад је имаш зар ти је нису пооодавно проследили м ?!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bradpresto Pitt je napisao: Od tolko slobodnih na ovom svijetu ne trebaju mi zauzeti,ali ostajemo frendovi,pokusaki smo nije islo,,,buhahahahahah a sa kozumovom djeltnicom ti nije bio problem i sto je udata Pitt ne odustaj tako lako od mene....nije fer sada kada smo napokon otkrili nesto
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Значи овако... друга песма тј ПЕСМЕТИНА на мој репертоар од нове 2015 јеееееееееееееееееееееееееее у севдаху сам непоправљивом ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) и немам намеру да из њег изиђем Halid Beslic - Sevdah da se dogodi
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Vule ajde mi posalji fotku na pp,pa cu ti vjerovat. закај ће теби моја фотка кад је имаш зар ти је нису пооодавно проследили м ?! ima on fotke svih zena na forumu i ne moze da se odluci sto ej nama kompliment vjerovatno 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: ne odustaj tako lako od mene... ете ја сВечано приЗнавам НИКАД нећем одустанем од теб ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Вучица je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Vule ajde mi posalji fotku na pp,pa cu ti vjerovat. закај ће теби моја фотка кад је имаш зар ти је нису пооодавно проследили м ?! ima on fotke svih zena na forumu i ne moze da se odluci sto ej nama kompliment vjerovatno  све је могуће Моленче ал баш све па и тај комплименат ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Molena je napisao: ne odustaj tako lako od mene... ете ја сВечано приЗнавам НИКАД нећем одустанем од теб ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) Joj da si musko pa da ti se uvucem medju...misli ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|