| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: Molena je napisao: ako do sada nisi vidio i prepoznao moje adute nisi zasluzio da vidis i te na koje se palis e moram se samocitirati bravo...svaki mi udovoljavao ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) Vuki njega ne ispusta iz usta..on mu je posebna bolna tocka  знаЧи Срндаћ и СуперМен су му слаба тачк(етин)а само да му се обојица не заглаву у уста биће белаја ондак само таког ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Вучица je napisao: МоленЧе кад доЏеш кућици преслушај ово мене ради од среде прошле when I taste rakija in my head anarhija SECRET SESSION: Dubioza Kolektiv - No Escape Vuki aj to pjevam kad cujem....kako da Dubiozu ne znam...oni su 'moj' bend  Odlicna stvar...sve su im odlicne.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Zena bira loše,a muskarac dobre,u tomu je razlika.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
bolje da se njemu zagalve nego nama  nama nek ide glat hahaha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Bradpresto Pitt je napisao: Gle sto se Vucica razgoropadila,a kao fol ne voli me,ma malo morgen,,hihihih јооој Срећо другачије би ја писала с тебе јошТе поодадвно ал ми се неда да повредим мени драге људе које волем волем волем на невидеће да се зна ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Zena bira loše,a muskarac dobre,u tomu je razlika.  pa sto smo sve tebe izabrale ili si ti sve nas izabrao!?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ali opet mislim da ti akademikovic i Brutal zasluzujete jedni druge,,,buahahahaahhaha
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Вучица je napisao: МоленЧе кад доЏеш кућици преслушај ово мене ради од среде прошле when I taste rakija in my head anarhija SECRET SESSION: Dubioza Kolektiv - No Escape Vuki aj to pjevam kad cujem....kako da Dubiozu ne znam...oni su 'moj' bend  Odlicna stvar...sve su im odlicne. ма знам да јесу но ја кад нешто заволем ко пијавица сам а кад заборавим па се присетим е па ондак ми тек нема спаса ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: bolje da se njemu zagalve nego nama  nama nek ide glat hahaha чуј глатко ма ко по лоју а и са шљагом приде ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|