| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
a sto ti Pitt stalno pominjes te druge muskarce bori se frajeru bez njih...sa svojim adutima a ne sa njihovim tzv manama ( jer tebi ni jedan muskarac na forumu ne valja) haj sto si ljubomoran na njih ... razumijem tvoju frustraciju jer su oni bili izabrani prije tebe, ali nemoj da ih vrijedjas..nema smisla nemoj da se odljubim odjednom....pricas iza ledja o ljudima koji nisu ovdje a i osvajaj rekoh ti sobom, a ne njima
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ako do sada nisi vidio i prepoznao moje adute nisi zasluzio da vidis i te na koje se palis
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Molena je napisao: a sto ti Pitt stalno pominjes te druge muskarce bori se frajeru bez njih...sa svojim adutima a ne sa njihovim tzv manama ( jer tebi ni jedan muskarac na forumu ne valja) haj sto si ljubomoran na njih ... razumijem tvoju frustraciju jer su oni bili izabrani prije tebe, ali nemoj da ih vrijedjas..nema smisla nemoj da se odljubim odjednom....pricas iza ledja o ljudima koji nisu ovdje a i osvajaj rekoh ti sobom, a ne njima Ne biras ti nego ja,kao prvo,da si se ti pittala,prvi dan bi mimonomad pokazala sve,i ne boj se!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: a sto ti Pitt stalno pominjes te druge muskarce bori se frajeru bez njih...sa svojim adutima a ne sa njihovim tzv manama ( jer tebi ni jedan muskarac na forumu ne valja) haj sto si ljubomoran na njih ... razumijem tvoju frustraciju jer su oni bili izabrani prije tebe, ali nemoj da ih vrijedjas..nema smisla nemoj da se odljubim odjednom....pricas iza ledja o ljudima koji nisu ovdje a i osvajaj rekoh ti sobom, a ne njima ко о чему баба о кукурузу а Алфа о другим мушкарчићима љубомора је чудо мајкице ми моје јел поменуо и Кежуал(ка) Моленче?!! ако није зато веје у БГД-у само тако ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
бићу ја на игнор листи ако не довека оно бар до првог смака света
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: ako do sada nisi vidio i prepoznao moje adute nisi zasluzio da vidis i te na koje se palis e moram se samocitirati bravo...svaki mi udovoljavao ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) Vuki njega ne ispusta iz usta..on mu je posebna bolna tocka 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ne glumi mi čednu trebu,,,buahhahaahah
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
МоленЧе кад доЏеш кућици преслушај ово мене ради од среде прошле when I taste rakija in my head anarhija SECRET SESSION: Dubioza Kolektiv - No Escape
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Molena je napisao: a sto ti Pitt stalno pominjes te druge muskarce bori se frajeru bez njih...sa svojim adutima a ne sa njihovim tzv manama ( jer tebi ni jedan muskarac na forumu ne valja) haj sto si ljubomoran na njih ... razumijem tvoju frustraciju jer su oni bili izabrani prije tebe, ali nemoj da ih vrijedjas..nema smisla nemoj da se odljubim odjednom....pricas iza ledja o ljudima koji nisu ovdje a i osvajaj rekoh ti sobom, a ne njima Ne biras ti nego ja,kao prvo,da si se ti pittala,prvi dan bi mimonomad pokazala sve,i ne boj se! E ovdje si se zajebao posteno. Cudi me da jos u svojim godinama nisi shvatio da je zena uvijek ta koja bira!!! nemoj dalje pisati...sve dublje i dublje tones ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*