| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: Govorim iz svog iskustva. каква Жемска ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Vuki i ja mislim da je ljubomoran...a nisam se tome nadala od njega. па не може и СуперМен и Алфа јбга ма видла сам ја ома да он љубоморка ал сам се надала да је то до мог читуцкања ал ово сад хмм јавно овако приЗнати чудно ми баш ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa Vuki tako je najpostenije. ima ljudi ovdje s kojima se ne mirisem i cinjenica je da mi njihova slova koliko god pametna bila teze padaju na zeludac, upravo radi netrepeljivosti. jbg, to je istina....zato je najbolje ne mjesati se
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
To sto ti Molena opravdas nacionalizam je tvoja stva,i nacin da se nekomu dodvoris,ja nemam tu potrebu,opet kažem bilo koji nacionalizam,to se zna,a svatko neka po sebi racuna,ja,sam jasno rekao svoj stav,jos od samih pocetaka.
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nego Vuki ne odgovori ti meni gdje si ti svih ovih dana...jel bilo kakvih finih zabava vrijednih spomena?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
sori gajs , ja vas moram sad napustiti.. that's it ebali me jastuci kud rekoh da cemo ici da ih kupimo Vuki ..da te pozdravim sa pozz i cao budite dobri kao sto ste lepi i ne dozvolite da vas izbaci iz takta ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Naime ja nisam nikad bio za bratstvo jedinstvo,a oni koji su bili ispali su najveci nacionalisti,nažlost.Ja sam za postivanje svih od svih,i sve ostalo je cisti šit.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: pa Vuki tako je najpostenije. ima ljudi ovdje s kojima se ne mirisem i cinjenica je da mi njihova slova koliko god pametna bila teze padaju na zeludac, upravo radi netrepeljivosti. jbg, to je istina....zato je najbolje ne mjesati se ја баш волем се промешам с времена на време да се разумемо мсм било би ми мукица да је за стално пс неиритира мене неки или било који ник, већ слова која немају меру, зарез који увек постоји ал понајвише подјебутис без границе, да би се излечили комплекси (читај его ебуцка па не пресаје!) разноразни...
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: nego Vuki ne odgovori ti meni gdje si ti svih ovih dana...jel bilo kakvih finih zabava vrijednih spomena? било свега у изобиљу а највише Иштвана дојмили ме Мађари ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: To sto ti Molena opravdas nacionalizam je tvoja stva,i nacin da se nekomu dodvoris,ja nemam tu potrebu,opet kažem bilo koji nacionalizam,to se zna,a svatko neka po sebi racuna,ja,sam jasno rekao svoj stav,jos od samih pocetaka. ma kako ti znas kako ko racuna koliki je njegov nacionalizam!? ti citas onako kako tebi odgovara. nisi volio Trileta, i da je on napisao kako obozava Hrvate a posebno Hrvatice ti bi i to vidio kao provokaciju...jbg takav si  Ja sma operirana od toga...znas kako meni znaci sta je ko po tom pitanju...ne mogu ni da ti objasnim  ..e toliko mi znaci. Je*o vas i nacionalizam i domoljublje.....ima li igdje covjekoljublja...nema čovjeka jos malo pa nema ni covjekoljublja. Ali hajde...tebi bolje idu teme o sexu....
|
|
|
|
|
|
|
|