| Autoru |
Poruka |
|
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
Bradpresto Pitt je napisao: Pa reci ako nisi,zasto nisi banovala Nesretnika,samo to odgovori???? Ček sad, sta je problem sto ti nisi banovan il sto Trile nije banovan il sto obojica niste banovani.. ajme meni tko ce vama ugoditi
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Vuki jutros sam te nesto pitala i nestala si mi necu opet ponavljati :*
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
нече морала сам хитно ванка јбга ал еве врну се Леси ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
doddži dodži  taman mi treba utjeha...Pitt me otkantao naglo i 'samar' mi opalio....reko ono starinski 'ti zeno suti' !!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Kao dasam ja neki bezveznjak pa me mogu cak i nanacionalnoj osnovi vrijedati,ja za to imam nultu toleranciju tko god je u pitanju,to se ne mozemo šaliti i za*ebavati i pustai nekoga da pola sata najgore uvrede ne samo meni nego svim Hrvaima je izgovorio taj Trile,a da ti nisi prstom mrdnula,pitanje je zašto????
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
mene kad hoces kazniti kaznis me tako sto mi zabranis izlaziti iz kuce i kazes mi da en pricam...auuuuu 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Kao dasam ja neki bezveznjak pa me mogu cak i nanacionalnoj osnovi vrijedati,ja za to imam nultu toleranciju tko god je u pitanju,to se ne mozemo šaliti i za*ebavati i pustai nekoga da pola sata najgore uvrede ne samo meni nego svim Hrvaima je izgovorio taj Trile,a da ti nisi prstom mrdnula,pitanje je zašto???? A sta je Trile rekao svim Hrvatima!?...to sam izgleda propustila a i on je Hrvat Pitt ako nisi znao 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Jer za ove nesrece u ex Yugi,nisu krivi nacionalisti svih boja,nego upravo oni koji su to ptesutno odobravali!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
еве ти и лево и десно раме а богами и грудни кош да тугу удавиш ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Odmah cu na grudni kos da prijedjem Vuki da se ne zaebavamo bezveze 
|
|
|
|
|
|
|
|