| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e pozdrav pridoslima  Iskra meni znaci dupla  Vuki...pa gdje si ti, nemoj da se brinemo..ili na ceznju lupas, aaa !? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena a di je cmoka,bem mu litl miša!?
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Mo , ma če dobiješ i punu džezvu.. samo daj malo sunca od kad se vratih kuČi ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) sunce videla nisam a tamo svaki ili svaki drugi dan sunce ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa cmoka Pitt ljubljeni moj ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) hahahah dosta ti za danas
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hahahah od 100 glasa,glasa cuti nije,sve se povukle u svoje kucice,kao pužići....
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
O sto stedis na poljupcima,,hahhhaahaa,šta će reći!?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
I kod mene je vani sunce...super vedar dana..nestalo ej i onih oblaka sto ej jutros bilo. Taman sam izlazila vani...morala sma poslom nesto obaviti...ali je guzva u prometu, uzas ... mada sunce je pa se lakse i guzva podnosi  Kako si ti Iskra, sta ima kdo tebe?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Imagine,Molena ti vozis kroz guzvu i odjednom u retrovizoru ugledas mene za zadnjem sjedištu svog auta,,,,,ooooooooooo.....
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
I kod mene je suuuunceeee...al je još uvijek hladno. Pittko vidiš da sam postavljala nastupe iz našeg The Voicea. Pratiš li ti to uopće?  Iskriceeee...daj duplu kavicu! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
|