Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Zlobni je napisao: istina - izazov - sorry ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif) sta bre??? ne kapiram..al nije ni vazno... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Tvoji stihovi na moj nacin axxa
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Megi je napisao: Tvoji stihovi na moj nacin axxa Megi hvala ti....divno je ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
*********** Cekam te... dok sat lenjo ponoc otkucava i sutra ce opet bas sve isto biti.. mesec ce mi se krisom smejati odozgo a ja cu budna svoje snove sniti...
I cekacu te.. Uprkos podmsehu meseca i ljudi, cekacu te duso, bas u inat svima.. a jednom kad dodje ono nase vreme ponosno sa tobom stajacu pred njima..
Znam..mora tako biti.. i nije sve uzalud ja to znam, i krizam dane stargo kalendara cutim...i tebe duso moja cekam
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Just je napisao: Hvala ti Just...prelepo je ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
STA SAM TI JA?
Kazi mi sta sam ti ja na nebu tvoje sunce sto sja ili namrgodjeni tmurni oblak, sto zivot ti pretvara u mrak?
Da li sam Sreca ili Tuga? Gospodar nisam, al' mozda Sluga ? Ona Koja ti se nesebicno da!
Sta sam za tebe ja, Da li Jutro ili Noc? Slabost ili Moc? Ona koja ti krade snove i koja te tisinom zove !
Da li sam Laz ili Istina ? Slast ili mozda Gorcina? Ona Koja te nervira jako? I sa kojom ti nije lako... Il'"sam ipak za tebe ..nesto, Bar jedna misao u kisnom danu, i onaj ceznjivi uzdah tihi, U nocima setnim, dok jutra ne svanu
I ko sam u stvari za tebe ja ? Radost ili Jad? Nekad ili Sad? Sa kojom Bitke bijes! Ili sam samo nista i nikad Ali to vesto od mene krijes, Jer si ti previse nezan i mio Da bi mi snove rasprsio..
Zato kazi mi da znam, Sta sam za tebe ja... Ili mozda ne znas ni sam Zato reci cu ti ja.
Ja sam ona, koja nista ne trazi, a sebe ce ti uvek dati. Ja sam samo ona, koja ce da te voli uvek znati Ja sam ona sto u isto vreme je I srecna I tuzna, umiljata I teska ona koja te strpjivo ceka I onda kad joj se cini da sve je greska..
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ZNAM
Naidju tako neka bezbojna jutra I bez zalaska sunca predvecerja rana Kada ne mirise cvece poljsko a letoje bez toploga,suncanog dana Kakav je to svet bez boja i mirisa Kakvo je nebo bez plavetnila, Zasto je sve tako Tupo i sivo, Bez lepote sjaja i sarenila Kakav je to svet u kom' sunca nema niti topline njegovog zraka, malo je svetla pod nebeskim svodom A mnogo, mnogo vise mraka.. Eto Takvim se ponekad Meni bez tebe dani cine Sivi I tmurni,previse kisni Bez svetla sjaja i topline A onda shvatim.. Da to su samo dani U kojima sam izgubila sebe Da nije sve bas tako sivo, Da sreca ne zavisi samo od tebe Sreca i radost , ljubav il tuga Sve to zavisi samo od nas Srecni smo koliko zelimo biti Ne trazeci od drugih nadu ni spas... Da, Ipak, prepoznah u sebi i žutu i crvenu,i sivu i crnu, i sve nijanse ovog sveta neobičnog… Prepoznah u sebi gromove i oluju, I svu lepotu dana naizgled jednog obicnog Prepoznah i tmurno nebo, I sunce koje miluje I pece prepoznah I one tanane staze puteve koji nas vode do srece.. Znam I to da opet ce biti dana Kada ce kisa hladna rominjati Ali znam i da ce sve to proci I da ce ponovo sunce zasijati Znam da ce opet biti sati, Kada ce mi buka tisine smetati Al’ opet znam, naravno da znam, I to ce jednom sigurno prestati Jer...sve je to zivot..a u zivotu Izgubimo sebe pa opet nadjemo Hodajuci stazama spoznaje i smisla na tren u kutke malodusnosti zadjemo..
|
|
|
|
|
|