Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
kod nas su racuni za struju ubili vise ljudi nego struja sama, ne stize na red vise ni ona, mukica
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
okliznuh se i padoh na dupe 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ovaj vjetar i bura sto deruuu...fijuuuuuuuu drvo kucu nosi majke mi  lijepo je kroz prozor kad gledas...snijeg zabijelio po Velezu i okolnim brdima, sunce sija, nekako je vedro...ali vjetar kvari taj neki potpuni dojam....odnese sve.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Opet hdz, opet sdp...opet tuga, čemer i jad!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Anonymousi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ima dosta utisaka danas...ali evo ovo me možda nekako najviše dotaknulo: http://www.index.hr/black/clanak/potres ... 95280.aspx
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
КАКАВ УТИСАК! Власник хотела “Москва” Миле Драгић јуче је наочиглед гостију након краћег вербалног обрачуна избацио Млађана Динкића из свог ресторана.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
more odakle i tom dragicu tolka lovica da kupi Moskvu da mu je tata nije ostavio aj bee sve lopov do lopova ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
нека Флекице бар му је рекао шта она половина глупе Србије мисли!!!
не би му ја тако фино сасула да се разумемо а мислим ни онијех 1500 жена (моја бивша фирма) које су његовим "спасом" текстилне индустрије Србије остале без посла , као ни 6000 Драгићевих ...
|
|
|
|
|
|