Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 10 Maj 2025, 12:09

Autoru Poruka
Tesa
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 02 Okt 2012, 09:01
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55

Kaja i Džunior se baškarili za 65.000 evra

Kaju i Džunior Džeka u vili koju su iznajmili na Ibici za 50.000 evra služila dvanaestočlana posluga, koju su dnevno plaćali 1.000 evra

Slika

Ima se, može se.
Katarina Ostojić Kaja i njen verenik Džunior Džek za letovanje su potrošili 65.000 evra.

Pevačica i svetski poznati di-džej baškarili su se na Ibici, njihovom omiljenom mestu za odmor i provod. Kuća koju su iznajmili na dve nedelje koštala ih je 50.000 evra, a ostalih 15.000 evra otišlo je na poslugu. Naime, Kaju, Džeka kao i njihove prijatelje koje su poveli sa sobom, služilo je dvanaest članova osoblja.

- Kuća koju su iznajmili ima 300 kvadrata i nalazi se na samoj obali. Na raspolaganju im je bilo dvanaest osoba: spremačice, kuvarice, konobari, obezbeđenje, vozač i baštovan.

Kuću su platili 50.000 evra, a dnevnica posluge je 1.000 evra - kaže dobro obavešteni izbor.

Raskošan i skup odmor Džunior je poklonio Kaji za godišnjicu veze. To što nije nimalo štedeo ne treba da čudi, jer vilu je platio samo od jednog svog honorara. Kaji je definitivno upala kašika u med.

Kurir

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 02 Okt 2012, 10:28
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49

Odbegla mlada!

Slika
Vesna opet ima razlog za odlaganje svadbe

O ljubavi Vesne Zmijanac i njenog dečka Željka Rstića se u poslednje vreme pisalo mnogo, a pevačica već skoro godinu dana najavljuje njihovo venčanje, koje se odlaže već drugi put zbog njenih obaveza.

Naime, Vesna je izjavila da je otputovala kod ćerke Nikolije u Atinu jer želi da bude uz nju dok bude polagala poslednje ispite, a pre samo nekoliko meseci je javnosti ispričala da je beogradski koncert razlog zbog kog ove godine neće obući belu venčanicu!
Ovako je pričala Zmijančeva u poslednjih šest meseci.
- Venčanje se sigurno neće desiti do kraja godine. Imaću mnogo obaveza oko organizovanja beogradskog koncerta, pa bi bilo previše da u isto vreme organizujem i svadbu. Toliki pritisak ne bih mogla da izdržim, a ne bih imala ni vremena za obe stvari - pričala je pevačica pre nekoliko meseci, a sada ima nove razloge za odlaganje venčanja.

- Već neko vreme sam kod ćerke Nikolije u Atini. Svadbe, iako smo najavljivali da će biti početkom jeseni, neće biti. Željko i ja smo u velikoj gužvi oko neke gradnje. Nikolija ima još tri ispita, i i te kako je važno da budem pored nje i maksimalno joj pomognem - ispričala je Vesna za magazin „Glorija“.
Svakako, dok ne obuče venčanicu, moći ćemo samo da je vidimo u beloj haljini.

Alo

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 02 Okt 2012, 12:24
Korisnikov avatar
rang
rang

Isidora Bjelica: Olja Bećković je malograđanka!

Slika
Spisateljica isprozivala novinarku na društvenoj mreži

“Utisak nedelje” na Isidoru Bjelicu ove sedmice svakako je ostavila sama autorka ove emisije Olja Bećković, koju je spisateljica nazvala malograđankom!

Naime, Bećkovićeva je u toku emisije spomenula da bi ona ukinula sve izložbe koje provociraju javnost, što se Bjelici uopšte nije dopalo, a svoje nezadovoljstvo podelila je sa fanovima na “tviteru”, ujedno isprozivavši poznatu novinarku.
- Kakva je malograđanka ova Olja Bećković, pa za nju je čak i ovaj iz Dveri (Vladan Glišić, prim. aut.) Endi Vorhol lično - napisala je spisateljica na svom profilu na pomenutoj društvenoj mreži, a kada su njeni pratioci počeli da komentarišu, Isidora je dodala:
- Nekim ljudima stvarno nema pomoći, ona bi zabranila umetnička dela jer provociraju, majko moja, majko moja - odgovorila je Bjelica svojoj prijateljici na “tviteru”, a onda i dodala da novinarki treba dodeliti nagradu.

- Uživaj na večeri, Olja briljira po stupidnim izjavama, treba joj dati nagradu malograđanka decenije - napisla je spisateljica, koju smo pozvali i da nam prokomentariše ove natpise.
- Da traži da se ukinu izložbe zbog provokacije?! Skočio mi je pritisak, onaj iz Dveri je liberalan čovek za nju. To ni najcrnji kadrovik neke partije ne bi tako komentarisao. Potresena sam stvarno - izjavila je Isidora za “Alo!”.
U nameri da dobijemo i Oljin komentar, kontaktirali smo sa novinarkom, koja nas je na pola pitanja prekinula.
- Ne zanima me uopšte, zaista. Prijatno - izjavila je Bećkovićeva.

Alo

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 02 Okt 2012, 12:37
Korisnikov avatar
rang
rang

GOCA BOŽINOVSKA I MARKO BULAT: ŽESTOKA SVAĐA OKO VEČITE TEME

U emisiji “Brvnara“, na televiziji kolege po profisiji posvađali su se oko večite teme- treba li muškarci da kuvaju?!
Slika

- Ne dolazi u obzir da mi muškarac kuva! Kakav je to muškarac? Mlakonja! Papučar! Nikad svog partnera ne bih mogla da zamislim u kuhinji, s keceljom, bila je žustra Goca Božinovska, a Marko Bulat joj je odgovorio:

- Obožavam da kuvam! Mnogo puta mi se dešavalo da dođem ujutru, oko četiri pet, s posla i ne mogu da zaspim. Onda uđem u kuhinju, dam sve od sebe da pripremim ručak za sutra. Ali, ne kuvam tek da bih skuvao. Za mene je to uživanje. Vodim računa o sastojcima, kuvam satima. To me smiruje...

Na to njegovo "priznanje" Goca je počela da koluta očima, i vidno iznervirana, brzo je promenila temu.

S Media

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 02 Okt 2012, 12:54
Korisnikov avatar
rang
rang

PROPUST SANJE MARINKOVIĆ NIJE JOJ PROMAKAO: TANJA VOJTEHOVSKI UHVATILA VODITELJKU "NA DELU" (FOTO)

Govoreći o seksu, voditeljka ružičaste televizije sve više se zahuktavala a onda uradila nešto što je Tanji odmah ušlo u uši...
Slika

Gledajući emisiju "Magazin in" Tanja Vojtehovski upijala je svaku reč koju su razmenjivali i voditeljka i njene gošće. I dok je slušala, u jednom mometu u uši joj je upala neobična konstatacija Sanje Marinković:

- Sanja Magazin in: žene dok vode ljubav fantaziraju o seksu... hahaha pa Sanjaaa odličan lapsus!

Možda je brzopletost voditeljke bila glavni krivac za to a možda ju je ponela i tema o kojoj su razgovarali. Kako bilo, uvek ima onih kojima ovakvi propusti sigurno neće promaći.

Slika

S Media

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 03 Okt 2012, 09:04
Korisnikov avatar
rang
rang

Anina ptica skitnica!

Slika
poznata pevačica obradovala muške fanove

Tokom duge karijere jedne od najpoznatijih ljubiteljki alkohola na javnoj sceni, imasmo prilika da se nagledamo njenih brojnih telesnih draži i mislismo - nema šta od Ane Nikolić nismo videli.

Međutim, da nas demantuje, postarala se sama pevačica kada je nedavno poslala svoju fotografiju nastale na Azurnoj obali na kojoj je sve koji su pažljivije pogledali, osim predivnim pejzažima morske obale, počastila i pogledom na svoj intimni predeo. Za ovu radost po njene muške heteroseksualne obožavaoce postarao se njen crni kupaći kostim koji se povukao u stranu, otkrivši deo koji retko sunce viđa.
E sad, pošto je Ana sama uradila fotografije i pustila ih u javnost, došlo je do dileme da li je njena privatna regija na telu namerno ili slučajno prikazana. Ekipa lista “Alo!” je pokušala da dođe do zaključka zašto je Anino međunožje toliko vapilo da ugleda svetlost dana, pa vam nudimo nekoliko opcija, a vi procenite sami da li smo pogodili.

Zašto je Anino međunožje izvirilo?

1. Jer sve i da je svaki loš, uvek ima jedan još
2. Da bi se u ovu mačku on što pre zaljubio

3. Zbog toga što daje gram po gram, samo treba reći “am”
4. Jer je htela da ga gleda dok se ljubi sa njom

Alo

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 03 Okt 2012, 09:12
Korisnikov avatar
rang
rang

Anabela i Gagi zbunjuju decu!

Slika
bivši supružnici upoznali decu sa većinom svojih izabranika i izabranica

Anabela Bukva i Gagi Đogani, koji odnedavno ima novu devojku, posle razvoda su promenili nekoliko partnera, a svi njihovi izabranici i izabranice imali su tu privilegiju da se druže sa njihovom decom!

Naime, Nina (6) i Luna (16) za dve godine upoznali su mamine momke Mladena Radulovića, Sašu Nedeljkovića i Andreja Atijasa, te Gagijeve devojke Helenu Kvarovu i Mikicu!
I Gagi i Anabela su za sve partnere imali samo reči hvale kada je u pitanju njihov odnos sa decom. Tako je Anabela o odnosu Mladena Radulovića sa njenim ćerkama rekla:
- Njih dve Mladena doživljavaju kao maminog dečka. Mnogo ga vole, druže se s njim, ali i on ima strpljenja za obe - pohvalila je pevačica Radulovića, kao i Nedeljkovića:

- Saša zaista ume sa decom. Privlačan je u svakom smislu te reči i svima je vrlo dopadljiv. Saša istinski pleni, pa ga obožavaju i moje ćerke i prijatelji.
No, Nedeljković je prošlost, a Atijas, s kojim se nedavno verila, sadašnjost.
- Andrej se na prvi pogled zaljubio u moju ćerku Ninu, a voli ga i Luna - ponosna je taze verenica, čiji bivši suprug hvali aktuelnu devojku Mikicu:
- Imao sam veliku potrebu da je upoznam sa ćerkama. One su oduševljene njome. I Anabela zna za nas i drago joj je. Sličnim komplimentima počastio je i bivšu verenicu Helenu:
- Anabela i Helena se odlično slažu, a upoznala je i moje ćerke, s kojima je ostvarila odličan odnos. Moja bivša supruga i ja pažljivo biramo ko će se i na koji način približiti našim ćerkama.
Ne sumnjamo!

Psihijatar: Nezreli roditelji ne misle na posledice!

Da li roditelji posle razvoda treba decu da upoznaju sa svim novim partnerima, pitali smo psihijatra Goricu Đokić.
- Kao majka i razvedena žena, mogu dati komentar i iz svog ličnog ugla. Ne može se dete upoznavati sa svakim partnerom, a pogotovo ako niste sigurni da je to onaj pravi, sa kojim ćete otpočeti život. Nezreli roditelji ne razmišljaju o posledicama koje mogu da trpe njihova deca - rekla je za „Alo!“ Đokićeva. Kako bismo Gagija i Anabelu pitali šta oni misle o ovakvom stavu psihijatra, pozvali smo ih, ali oni nisu bili dostupni za komentar do zaključenja ovog broja.

Alo

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 03 Okt 2012, 09:19
Korisnikov avatar
rang
rang

Puj pike ne važi: Posle žestokih uvreda Saša Vidić se izvinio Suzani Mančić!

Slika

Saša Vidić osuo je rafal žestokih uvreda na račun Suzane Mančić i tako skrenuo veliku pažnju na sebe. Nije strano to da je ovaj deizajner oštog jezika i da voli da “oplete” po svakom ko mu se ne svidi, ali način na koji je vređao Suzanu bio je vulgaran. Međutim, danas je usledilo izvinjenje: “Izlišno je objašnjavati kako su nastali ‘tvitovi’ i koliko ima ‘autora’. Sve je to na kraju krajeva izašlo pod mojom slikom i imenom. Ne tražim opravdanje tamo gde je jedino mesto izvinjnju. Izvinjavam se njenoj porodici i Suzani Mančić zbog rečnika u ‘tvitovima’, naravno da razumem ukoliko se to isto izvinjenje ne uvaži! Saša Vidić.”
Da li će mu Suzana oprostiti videćemo, a šta je sve Saša rekao o Suzani pre samo nekoliko dana možete pročitati OVDE!

Slika

Svet

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 03 Okt 2012, 09:43
Korisnikov avatar
rang
rang

Saša Kovačević prodavao cveće

Slika
Poznati pevač je otkrio kako je kao mali zarađivao za džeparac

Saša Kovačević priznao je sinoć u emisiji "VIP room" da je kao mali prodavao cveće babama, kako bi zaradio novac.

Iako roditelji nisu znali da to radi, on je brao sveće po dvorištima, koje je posle prodavao komšinicama u okolnim zgradama.

- Kad sam bio prvi-drugi razred osnovne škole i kad bi mi zafalilo novca, dosetio sam se da s drugarima odem u neko dvorište, naberem cveće i prodajem ga starijim gospođama. Išli smo po zgradama od vrata do vrata - rekao je Kovačević .

Puls

Vrh
Tesa
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 03 Okt 2012, 09:55
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55

Maja Nikolić magijom spasava karijeru

Maja uveliko gatkama pokušava da obnovi karijeru i napokon pronađe pravu ljubav

Slika

Kad može Anabela, može i ona!
Maja Nikolić redovno posećuje vračaru na istoku Srbije od koje traži da joj pomogne oko karijere, ali i ljubavi, odnosno pronalaženja novog dečka pošto su joj prethodne godine po oba pitanja bile izrazito sušne.

- Iako je svojevremeno čvrsto branila stav da je magija bogohuljenje i da ne želi da obilazi gatare iz poštovanja prema dedi koji je bio svešteno lice, promenila je mišljenje - naglašava bliska Majina prijateljica:

- Često odlazi kod žene koja se bavi vradžbinama. Od nje je zatražila pomoć i prilikom nastupa na jednom festivalu. Traži napredak u karijeri, budući da je u poslednjih desetak godina retko ko zove da peva. Pa da nije tako, ne bi se gurala sa narodom po javnom prevozu. Nema sreće ni u ljubavi, a žena koju posećuje i za to pravi razne gatke.

Eto, tako se i Maja Nikolić pridružila Anabeli, ali i redu estradnjaka koji ne izbijaju iz kuća raznih crnih i belih magova, gatara, vračara i drugih vudua koji im obećavaju kule i gradove.

Kurir

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu