Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jul 2025, 17:53

Autoru Poruka
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 02 Okt 2012, 19:11
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

Bradpresto Piit je napisao:
Pa to znaci zena koja je vrijedna kao radnica a u krevetu se pretvara u tigricu!!!

[nesvest.gif]
psssttt cuce neko pa ce pomisli stvarno...
ehh moj Pite ... pa zar ti mislis da sa takvim talentima ja ne bi imala muza pored sebe?!
Ne, ne... nemam ja to ... ja sad po stare dane pokusavam da budem domacica,
da bar na to kuvanje i zimnicu navatam muza...
Ali tesko ko ce se prevari, niko vise ne gleda u lonac vec koji broj imas [sssss.gif]
a sto se tice i toga sam [thumbdown.gif]
znaci ja cu ostat BABA devojka....
ja jedino ako tebe prevarim, niko drugi nece nasest na moju pricu.

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 02 Okt 2012, 19:17
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

*Twilight* je napisao:
Pa to znaci zena koja je vrijedna kao radnica a u krevetu se pretvara u tigricu!!!

[nesvest.gif]
psssttt cuce neko pa ce pomisli stvarno...
ehh moj Pite ... pa zar ti mislis da sa takvim talentima ja ne bi imala muza pored sebe?!
Ne, ne... nemam ja to ... ja sad po stare dane pokusavam da budem domacica,
da bar na to kuvanje i zimnicu navatam muza...
Ali tesko ko ce se prevari, niko vise ne gleda u lonac vec koji broj imas [sssss.gif]
a sto se tice i toga sam [thumbdown.gif]
znaci ja cu ostat BABA devojka....
ja jedino ako tebe prevarim, niko drugi nece nasest na moju pricu.

Ma pusti ti to,nisi ti baba djevojka kao Rakel ili molena ti si se udavala,one koje se nisu udavale one su usidjelice,hahaahahah,mozda nekoga upecas na zimnicu ili sepet,ahahahahah

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 02 Okt 2012, 19:30
Korisnikov avatar
*VIP*

E Marija kissi,kissi,idem pisemo se!!!

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 02 Okt 2012, 19:37
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Ma pusti ti to,nisi ti baba djevojka kao Rakel ili molena ti si se udavala,one koje se nisu udavale one su usidjelice,hahaahahah,mozda nekoga upecas na zimnicu ili sepet,ahahahahah

E bre one su devojke, ali mlade.. rano je njima za udaju [smiley2544.gif]

E Marija kissi,kissi,idem pisemo se!!!

Kiss i tebi frende pa se pisemo !!!

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 03 Okt 2012, 19:05
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

ČAŠE LOMIM,RUKE MI KRVAVE
-Svi manje-više slusamo muziku,netko voli ovu vrstu,netko onu,jedni vole teškometalce,drugi zabavnjake,opet ima ih koji rado poslusaju ozbiljnu glazbu,ima i onih koji se"pale"na rep,jer ukusi su razliciti,i kazu,o njima ne treba raspravljati...
-Uz muziku obicno ide i tekst koji se pise namjenski bas na tu muziku,ili se muzika piše na vec napisanu pjesmu,obicno nekog poznatog pjesnika,ili na tredicionalnu takozvanu narodnu(instrumentalnu)pjesmu koja je tkoznakad zazivjela pa joj se nezna autor.
-Na ovim prostorima imamo vec poznate i slavne tekstopisce/tekstopiskinje,svima je poznata Marina Tucaković koja je pisala i jos pise tekstove za mnoge grupe i pjevece i dosta je hitova bas na njen tekst,ali koliko pratim i ona se se u zadnje vrijeme komercijalizirala tako da su njeni tekstovi nekvalitetniji nego prije,u Hrvatskoj  ,po meni ,najbolja Alka Vuica koja ima dosta zapazenih i svevremeskih textova.
Međutim,najbolje tekstove za glazbu pišu kantautori,kojih ima ne bas puno u regiji,ali ja bi naveo samo neke.Kod nas u Hrvatskoj svakako je prvo ime Gibonni koji vec dvadesetak godina pise izvrsnu  muziku i stihove sto se vidi po njegovim tirazama i punim dvoranama,gdje su svi koncerti unaprijed rasprodani,tu je jos "stari lav"Arsen Dedić,covjek koji je vec 60-ak godina u vrhu...U Srbiji prije svih,za mene,je Bajaga koji isto tako pise vrhunske stihove i muziku evo vec tridesetak godina,u Hrvatskoj je napunio redom sve dvorane,pravi glazbenik i džentemen.
-Manje džentlemen je Bora Čorba,ali on isto tako ima vanserijske tekstove,koji su vise zargonski,narodski i uvjek ubode hit...tu je jos i panonski mornar Baladevic koji ima onako pjesme obojene ravnicom,sjetom,humorom,izvrstanje...ima tu jos dobrih tekstopisaca i kantautora,ali ja sam zapravo htio progovoriti o tekstovima u turbo folku i izvornoj muzici!!!
Bas sam ovih dana dobio od frenda neke stihove koji su u tim pjesama,skininute negdje s Neta,a ja sam to malko obradio...
-Prvo bi se covjek nasmijao,zaplakao,a na kraju oni slabijih zivaca bi izvrsili harakiri,hahahahaha
-Stvarno neznam tko je pisao te"genijalne"tekstove,jer to ne pise,ali mozda je i bolje tako...jer mozda bi ih kakvi ljutiti slusatelj zatukao u njegovom zaseoku...
-Malo sam poslaga to ,pa evo nekih od dijelova teksta...
-Dosta tekstova ima ruralni seljacki prizvuk,pa kaze:-Ajde Jelo šmrči belo,pa nek'vidi celo selo.
-Ispred kuće metar drva,ti si moja ljubav prva.
-Mala moja navrh sela moga,ti živiš u oblacima,ja živim u opancima??
-Neko vozi motor,neko vozi traktor,ja i moja mala motokultivator.
-Dva bunara,dva bunara velika je suša,dođi dragi izgori mi i srce i dušaaaa
-Ja sam mladić od 50 leta,što sam mator ništa mi ne smeta,sve me cure u mom selu jure,kaže majka to je zbog frizure
-Onda imamo pjesme nadahnute animalizmom tj.zivotinjskom strašću..hahhaha
-Lažes kao pas,gledas me ka'zver,stvarno nije fer.
-Moj se dragi u autu voza,a ja jadna u sumi kod koza.
-Kuče laje,a ja mislim ti si,otišo'si sarmu probo'nisi,,,,bauhahahahahaah
-Skini skini košulju,al'nemoj brushalter,ostavi bar nesto mala,da pocepa panter!
-Nadalje imamo tekstove koji otvoreno pozivaju na blud,pa evo nekih:-Vjetar duva,kiša sipi,a pod nama krevet škripi.
-Uz peć i radio,svasta sam joj radio??
-Ja te volim,ja te obožavam,ja bi stobom da se razmnozavam!!!
-Pletem džemper,džemper mi u ruci,dođi mala pa mi ga navuci(?!)
-Puši,puši,mala puši mala ti,ne dozvoli vatri da se ugasi!!!
-Zatim,imamo i takozvane "niđe  veze"tekstove koji nisu u rimi...
-Zbog nje su me zvali papak,ja to nisam znaoooooo
-Ti ode na zeleno,ja osta na crveno,rastavi nas semafor.
-Cvece cveta,cvetaju bandere,ja te volim,ti si mi devojka!?
-I tako bi moga do sutra nabrajati ove umotvorine,i pitam se pa tko slusa,tim više,jer su to sve tekstovi iz pjesama koje su objavljene na nosacima zvuka!?Prestrasno!!!
-I za sam kraj,jos tri tekstica,prvi je legendarni koji govori o tome kako muskarac pati za zenom koja ga je napustila i jos odvela i dijete sa sobom!Ide ovako:-Suzama sam lepio tapete,kada ode i odvede dete!!!!!Ovo je vrhunac,hHhha
-Drugi strasni tekst prica o "vatrenoj"ljubavi balkanskog muzjaka prema svojoj dragoj!
-Ja sam svoju Natašu miniro',poginuće ko'je bude diro'!!!
-I treca ljepota od texta,kao da je pisana osobno za mene,pa kaže:-Nisam zgodan,al'sam neophodan,ko'me proba želi me do groba!!!Haaahhahahahaha

Brad Prestopisattextov [smehsmeh.gif]

Xaxaxaxaax Pitt
"Zaboravio si napisat refren najnovijeg hita [zenskismeh.gif]
Neko ce mi nocas napraviti sina
vatru pali flasa crnog vina
haljina na podu dobar znak za srecu
ko si ti
do jutra znati necu""
[zenskismeh.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 03 Okt 2012, 21:15
Korisnikov avatar
*VIP*

Imao sam i taj stih,ali nije sve stalo,reci ima li one Mambe!?

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 04 Okt 2012, 14:51
Korisnikov avatar
*VIP*

Gledam ovo kao glasanje za avatar mjeseca,cini mi se!Ajde ok neka je igara pa makar i ovakva,ali zasto se malko ne okrene da bi bilo zanimljivije.Recimo,zasto se ne glasa za najgori,najruzniji avatar!? Jer ovako se glasa po nekoj liniji da ne bi nekoga urijedili,pa se glasa tetki 3,strini 2,kumi jedan bod,da se nebi uvrijedili hahahahah,onda se glasa po liniji zaljubljenosti u nekog,onda po principu"ruka ruku mije"gdje Pero Đuri da tri poena a Đuro istog trenutka Peri isto tako,neka zenska koja je ljubomorna na drugu zato sto joj škica"dečka"daje ovoj nula poena mada ima avatar za dobiti zlatnu medalju...itd,itd,dakle,kada bi glasali za najlošiji avatar,siguran sam da bi vas malo glasalo,da se ne bi zamjerili nekome na Forumu,onada vas taj ignorira a vama propada cijeli Svijet,zar ne?Ali kad vec glasate na ovaj nacin,zasto ukratko ne obrazlozite zasto tome i tome dajete toliko poene,pa da vidimo jesu li razlozi racionalni,ovako,recimo,moja Megan ce glasati za mog zemljaka i dati mu tri boda,pa makar ovaj imao mrtvog konja na avataru,hahahaha,okrenite pricu naopacke pa da glasamo za najnajgori avatar!!!!

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 04 Okt 2012, 15:10
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Gledam ovo kao glasanje za avatar mjeseca,cini mi se!Ajde ok neka je igara pa makar i ovakva,ali zasto se malko ne okrene da bi bilo zanimljivije.Recimo,zasto se ne glasa za najgori,najruzniji avatar!? Jer ovako se glasa po nekoj liniji da ne bi nekoga urijedili,pa se glasa tetki 3,strini 2,kumi jedan bod,da se nebi uvrijedili hahahahah,onda se glasa po liniji zaljubljenosti u nekog,onda po principu"ruka ruku mije"gdje Pero Đuri da tri poena a Đuro istog trenutka Peri isto tako,neka zenska koja je ljubomorna na drugu zato sto joj škica"dečka"daje ovoj nula poena mada ima avatar za dobiti zlatnu medalju...itd,itd,dakle,kada bi glasali za najlošiji avatar,siguran sam da bi vas malo glasalo,da se ne bi zamjerili nekome na Forumu,onada vas taj ignorira a vama propada cijeli Svijet,zar ne?Ali kad vec glasate na ovaj nacin,zasto ukratko ne obrazlozite zasto tome i tome dajete toliko poene,pa da vidimo jesu li razlozi racionalni,ovako,recimo,moja Megan ce glasati za mog zemljaka i dati mu tri boda,pa makar ovaj imao mrtvog konja na avataru,hahahaha,okrenite pricu naopacke pa da glasamo za najnajgori avatar!!!!

Pitt meni ni jedan nije ruzan .... iskreno glasala sam kako mi je sin pokazao da mu se svidjaju.
Tako da nije bilo ni po babi ni po stricevima.
A cuj ruzan... pa svako je okacio kako misli da mu je lepo ili tog trenutka interesantno.
Neki su uneli kreativnost poput Zlobnog, a neki ono sto im se svidja.
Jeste.. neki bi mogli da ga zamene ali nemora, ono sto se meni svidja da stavljaju jer ukusi su razliciti.

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 04 Okt 2012, 15:52
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Slazem se da treba biti glasanje i za najruzniji avatar,
ali glasam kako mi se svidja avatar a ne po babi i stricevima [zenskismeh.gif]
Gledaj svoja posla [plezisee.gif]
Ja sam glasala onako kako mi se slika svidja [JC_goody.gif]
Koja zenska ne voli videti zgodnog muskarca [zenskismeh.gif]

Vrh
Just
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 04 Okt 2012, 16:00
Korisnikov avatar
Persa from the Mahala

Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08

Ja se nikom ne sviđam...moracu da zovnem neke stričeve da glasaju za mene :(