Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
sramota me da jedem po slavama ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
мене неје ал ме срамота ових гостију ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
...nova godina kuca na vratima. ne znam jel' mi ijedna brze prosla kao ova.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
sve na google mozes naci...ali doslovno sve financijsko stanje svakog covjeka u svijetu bussinesa prije nije bilo tako...danas na uvidu imas bilanse svake firme na netu i one koje su nekad, prije 10 godina bile male jer su tako zeljele, jer ''zvanicno'' nisu nista prijavljivale,..kao to je trosak danas su giganti....shvatili da taj pdv i nije tako los napokon svaki broj i svaki racun...samo treba znati pitati ''cika/teta'' google 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Људи се фрљају речима јер ништа не коштају. Зато, достојанство никад неће моћи да се купи ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Čini se da će neki Big Brother uskoro...počeli su na 24 sata pisati članke o svim prijašnjim Bigićima... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ja sam citala negdje da ce uskoro krenuti neki regionalni BB opet...ali sa poznatim osobama sto mi je bezveze...bolji su mi anonimusi..opusteniji su i zanimljivije je. Jbt tv je put nekih show emisija, sta je ovo...sve neka takmicenja i talenti i folovi golovi....
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Je da...meni je sada hit Tvoje lice zvuči poznato i onaj ludi Petreković što me svaki puta iznova nasmije...  A uskoro bi kod nas trebala krenuti hrvatska inačica glazbenog showa The Voice... E imaš pravo...sad se i ja sjećam...bilo je nešto da nude neku bijesnu svotu Severini da bude dva dana u tom celebrity BB-u...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Gigi sta bi joj falilo....kako da ima nesto njeno sto nije vidjeno khm khm  A TLZP ne gledam hr verziju jer nemamo nova tv koja to prenosi. Ali gledam sr verziju koju prenosi i FTV, i jako mi je zabavan format emisije...opustajuce i nasmijem se redovno. Nisam znala da je bila i prosle godine sezona...k'o kad sam zivjela bez televizije hehe. A Maria sam pogledala na yt, jer ga svi portali hvale pa je nezaobilazno da ga vidim....i odlican je. A cula sma i da je neka Andrea ( ko god ona bila) odlicna! Ne znam mozes li ti ovu sr verziju da gledas jer ima isto super nastupa pa ako naletis preporucujem ti da pogledas 
|
|
|
|
|
|