Овде је већ подуЖе време актуелан штрајк студената и наравно медији уз сагласност ил забрану политичког врха Србије
одлучили да игноришу и недају на увид овом мучном и напаћеном народу шта та наша БудућаСрбија има да каже...
мада, неки писани медији стидљиво су објављивали понеки чланак и то је то...
а имамо 260.000 студената и ипак смо држава са најмањим бројем високообразованих у (оној) ЕУ.
Добро је само једно што Ова Власт на срећу на исте неће слати тенкове, шмркове, кордоне полиције, једноставно
Овој Власти је испод сваког нивоа да Чује а далеко било да нешто и примени... углавном... порука је јасна

Углавном последњих дана размишљам о Уругвају, хоћемо ли и Ми једном тако изабрати неког нормалног
и достојног тога да буде на челу Државе која се четврт века већ мучи, немогавши да нахрани све те гладне политичаре
о народу не зборим, исти је у колективној депресији и таворењу...
и тако ја маштам да једног дана и наш премијер ил председник (да не пишем о разнијем министрима те овога те онога!)
прима просечни лични доходак јер је земља у кризи, да се вози обичним аутом ил трамвајем, бусом, тролом...
јбга може и рикшом шта знам... ал да буде део нас јер смо га ми бирали а не део њих, оних из оне ЕУ....
углавном Анонимуси су за сада једини Отпор
Председник Уругваја, Хосе Мухица, познат као најскромнији председник једне државе на свету, продаје свој легендарни аутомобили за милион долара.
Целокупан износ ће бити искоришћен у оквиру владиног програма "План хунтос" за изградњу станова за сиромашне.
Овај скромни човек 9/10 своје плате дели сиромашнима.
Од 12.500 долара, за себе садржи свега 1.250 јер, како тврди, то му је сасвим довољно за пристојан живот.
А ови наши Суперхикови??
Отимају од најсиромашнијег слоја друштва како би могли још "шире" да се бахате!!!
Још само мало.
Анонимуси