Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pa to se i ne zove konstruktivna rasprava i razmjena misljenje. Niko tebe nije napao...samo i ja se slazem da si misljenje o necemu napisala mozda pomalo i u revoltu  Generaliziranje je zaebana stvar, a misljenje da ''smo samo mi najbolji'' je jos gore.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Вучица je napisao: није поента у географском одредишту Београда већ у понашању јбга прави Београђани су шмекери и фаце а не насилници и силеџије да поновим оно што написах... није Мо генерализација баш толико зајебана како ти рече углавном, кад коме се год дигне неки кићослав долази вамо да руши, разбија излоге, пљује и остало од навијача па сад чекам и ове шешељеве паметнице тако да, доЂу окле год па и са Банетовог брда (јер, ако нисте упознати чињеница је да се овде делимо као Брђани, Вождовчани, Земунци...) значи, развале, разбију... ма направе хаос и оду онда у свој крај, град, варош... село.... где је све како су и оставили а ми овде ко и увек нове намете плаћамо ко да смо врећа без дна и наравно да ћу генерализовати јер то јесте тако
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
A zar ti nije cudno da niko od tih ljudi koji su bili oko tog momka koji radi kao ''brojac putnika'', koji je došlo i nije Beogradjanin, nije reagirao !? Jel se i tu sluzimo generalizacijom da Beogradjani ne reagiraju u takvim situacijama ili su oko njega bili svi neki drugi koji nisu Beogradjani.!?
(ovdje se igrom slucaja spominju Beogradjani, mogli su to biti i Mostarci, Purgeri, Splicani, Novosadjani..kako god...jer smatram da je ovo problem svih malo vecih gradova..pa čak i manjih sve vise i vise )
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Наравно да да, ал с обзиром да више не знаш да ли неко носи у џепу пиштољ, нож ил шта већ, претпоставка моја је да је из тог разлога изостала реакција, ал ни то није оправдање наравно! Углавном ја знам да сам ја реаговала када сам била присутна сличној сценим и да ћу увек реаговати... најстрашније је у целој овој причи баш тај изостанак човечности!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Juhuuuu.. ljudovi odavno nema pravih starih BEOGRADSKIH.. pravih BEOGRADSKIH porodica to je moglo na prste da se nabroji i pre a sad pogotovu nego sta sam htela rewci uhapsili su maog smrada.. skota.. vucibatinu olosa itd itd ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
нема их Искро а они и који су то, већ давно су здимили одавле сада Крунску насељавају црнегорице с све довикивање јоој кад сам то доживела баш сам се шокирала и јоште се неодшокирах ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
a oni su dosli ihaaaaaaaaaaaa nego jako sam potresena em nisam stigla sačekati.. Šešeljka en Šapic ode iz Ds-a pa pitam se di ide ovaj svet ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Шапић вероватно у роЗленБригаду а тој други на изБоре ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma nema veze Iskra...vidjela sam da je Šešelj najavio da ne ide nigdje dok ne srusi sa vlasti Nikolića i Vučića...tako da ne brini se imat ces vremena 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mo.. suze ronim posto neču biti tu a ako uspe da ih sruši ima naprasno da ga zavolem jos ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
|
|
|
|
|
|