Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Бројач путника у трамвају на линији 2, шутира и гура старца који покушава да уђе у возило. Е овакве ПАЦИЈЕНТЕ би лепо и фино вешала на сред Теразија и то за јајца, и све радила онако по Душановом законику!!! Овакви Неандерталци сада насељавају мој Београд марш ђубре окле си дошло!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Otkud znaš da je taj došao odnekud...možda je rođen u BG...
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Сенка није поента у географском одредишту Београда већ у понашању јбга прави Београђани су шмекери и фаце а не насилници и силеџије
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Pa kud da ide ako je rođeni Beograđanin... 
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
jadan covek sta god da se desavalo pre ovog sutiranja ovo sutiranje nema opravdanje i ne razumem ljude koji kazu KAD MI KUPUJEMO KARTU MOGU I OSTALI,zakon je za sve isti Cuj to molim te, pa gledaj svoja posla.....ja imam pokaznu,ali mene bas briga hoce li drugi kupiti ili ne ako neko zeli da se sverca i rizikuje da ga kontrola uhvati samo napred Niko nikom ne brani da krsi pravila:)) ja da sam kontrolor pustala bi ljude bez karte:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ja sam se u Zg 4 godine zivota provedenog gore svercala i nikada nisam kartu kupila samo prvi mjesec..i kada sam skontala kako to fercera...cao karta cao pokazna hehe danas vec ne bih...nije u skladu sa mojim godinama i statusom i svim sto ide uz mene danas kupujem i kada je jena stanica u pitanju danas bi me bilo stid da me uhvati kontrola...ajmeeee, pa u zemlju bih propala ali kad si mladji..svejedno ti to ti dodje i kao fora neka 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
није у питању контрола него паметњаковић који броји путнике то му дође нека врста звања јелте не Сенка сигурна сам да тај није рођени Бограђанин, јер да јесте, прво би му родитељи (као мени моји) усадили бар иоле основног васпитања, ал више ми се повраћа од тих што би реко Балашевић "дођоша" како год коме зазвучало и ово је више од грозоте и слике садашњег стања стари у друштву ал зато сви медији преносе већ данима како је Мемедовић извадио пишу да тури накурњак а о оваквим стварима се не прича већ се турају под тепих страшно и саблазно
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ja se ne slazem sa tobom Vuccce pa mogu tako i Novosadjani i ljudi iz ostalih gradova da kazu kad neko nesto lose ucini da kazu OVAJ NIJE RODJENI NOVOSADJANIN itd itd nema to veze sa vezom, a sa cim ima veze nemam pojma
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
vidis da jebalavi seronja.. ne zna ni nos da obrise  ako on starijem čoveku moze da kaže marš .. pa on je zasluzio dve vaspitne da ne zna di mu dupe a di glava
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
a sad dal je Beogradjanin il nije to se ne zna po rečima MARS i BRE.. sasvim je moguce da jeste
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|