Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 28 Mar 2024, 17:41


Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Nosi se: Šešir!  |  Poslato: 20 Apr 2012, 03:40
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Nosi se: Šešir!

O da! Nosi se šešir, itekako! Nose ga svi - mladi, stari, urbani, klasičari, hipsteri, modeli, dizajneri, poznati...

Slika
Ukoliko ga već nemate pod hitno ga nabavite!

Svi ga nose i svima super stoji. Šešir je nekada bio damsko pokrivalo za glavu (nama odmah na pamet pada legendarna scena iz filma "Titanic" kada Kejt Vinslet izlazi iz automobila), a danas je pravi hit među modnim dodacima.
Znamo da ide fino na haljine, ali odličan je i uz pantalone, suknje, tunike.

Slika

Ide uz sve, ali odaberite šešir oblika koji će odgovarati vašoj odevnoj kombinaciji.
Široki obod često nose zaljubljenice u modu na maksi haljine i suknje, damski šešir nose na kratke i elegantne haljine dok se onaj oštri, muški šešir najčešće nosi na pantalone, rok varijante i boho stil.
Dakle, šešir na glavu i pravac u grad!

Slika

Slika


Trojka

_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Nosi se: Šešir!  |  Poslato: 20 Apr 2012, 03:48
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Zimski šeširi

Borsalino pravi vrhunske modne šeširiće već 150 godina

Slika

Danas modne zimske šešire možete da pronađete u samoposlugama, na ulici, podzemnim prolazima, a pored isfolirane fensi ekipe koja ih nosi po klubovima toliko su popularni da će uskoro i Gradska čistoća da svojim zaposlenima kupi po jedan šeširić. Zato smo mi potražili nešto ekskluzivnije. Borsalino pravi šešire već 150 godina, tačnije od 1857. godine. Skijanje na Alpima, Evian voda, kafa u Monument i Borsalino šešir. To je život.

Slika

Slika

Slika

Slika


Domino

_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Nosi se: Šešir!  |  Poslato: 20 Apr 2012, 03:56
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Šešir čini damu

Lakoća, šarm, elegancija... sve to i još neke zgodne stvari kriju se pod ljetnim šeširom.

Slika

Jeste li kupili šešir(iće) koji će ovog ljeta biti najdraže društvo vama i vašem ljetnom stylingu? Ako niste, požurite. Svaka žena koja drži do sebe i svog stila ovog će ljeta nositi šešir; svaka modna kuća koja drži do svog prestiža izbacila je u ovoljetnoj kolekciji svoju liniju šešira. Od domaće X-Nation do svjetskih uspješnica.

Slika
Armani; Anna Sui

Armanijeva muza ljetos je lady od pete do glave, koju zasjenjuje megaelegantnim, golemim i prozračnim obodom šešira u obaveznoj crnoj ili bijeloj boji. Ništa manje impresivnim i jednako laganim modelom ukrasio je Lorenzo Riva pret-a-porte kolekciju vrućih hlačica i romantičnih bluza i tunika. Ženstvene retro haljine izgledat će senzacionalno ako ih popratite platnenim ili slamnatim šeširićem muškog oblika (Proenza i Marni), a mladenačke šarene tunike i minice ako se u stylingu nađe šarmantni klobučić s vrpcom u istoj boji (Heatherette). Praktičarke će spojiti eleganciju i zaštitni faktor - one biraju mekane modele pletene od prirodne ili šarene, melirane špage (Fisico), dakako u omiljenoj boji svog ljetnog stila!

Slika
Lorenzo Riva; Heatherette

Slika
Fisico; Proenza; Marni


Tena.hr

_________________
Slika


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Nosi se: Šešir!  |  Poslato: 20 Apr 2012, 08:29
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Uđite u proljeće 2012. sa šeširom na glavi

Poigrajte se s najtraženijim modnim dodacima sezone i odaberite jedan od trendova šešira za proljeće 2012. To je najbolja opcija za ljubitelje mode koji se ne boje iskakati iz gomile zbog svog totalno modernog izgleda.

Nadopunite svoju sezonsku garderobu i spakirajte zimske kape i šešire kako biste napravili mjesta za ove prekrasne proljetne trendi šešire. Šik šeširi su glavna atrakcija među ovosezonskim modnim dodacima. Dodajte malo glamura romantičnim šeširom širokog oboda, izrađenih od slame ili mekane tkanine.

SlikaSlika

Izaberite svoj najdraži dizajn šešira iz ovog velikodušnog repertoara i nadogradite svoju trendsetersku garderobu ovim tajnim oružjem za očuvanje raznolikosti vašeg prepoznatljivog izgleda. Dajte moderni dašak vašim kombinacijama, upotpunjujući svoj outfit šik detaljima. Nevezano uz vašu duljinu kose i crte lice, neki od ovih stilova koje vam donosimo, će vam sigurno odgovarati.

SlikaSlika

Ukradite nekoliko trikova kako implementirati modne dodatke od najnovijih modnih kolekcija. Pomoću šešira ubacite imidž šik školarke u svoj outfit. Istražite mladenački osjećaj koji nude ovi jedinstveni šeširi. Uz ove ikonske accessory dizajne možete dodati i neke od slamnatih šešira ili se pak poigrajte i stvorite zapanjujući efekt pomoću pera, marame ili nekog drugog detalja. S ovim šeširima širokog oboda, romantika je definitivno u zraku. Naglasite svoju boemsku stranu s ovi profinjenim dizajnima koji jednostavno plijene pozornost.

SlikaSlika

Pazite kako se ne biste izgubili u moru silnim dizajna šešira i kapa. Držite se modela koji pristaju vašem osobnom stilu odijevanja. Šeširi kratkog oboda i ovi sportskog dizajna omogućit će vam dodatnu raznovrsnost vašem proljetnom izgledu. Odabir boje također ovisi o vama, pitanje je samo želite li nositi vedre, šarene šešire, pune boja ili želite postići dotjerani izgled neutralnijim tonovima. Kao što možete primijetiti, odgovarajući šešir odmah daje glamurozan izgled ležernom šik izgledu. Okrenite novi list i započnite modnu evoluciju modernim šeširima.

Slika


Moda.hr

_________________
Slika


Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Nosi se: Šešir!  |  Poslato: 20 Apr 2012, 22:07
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07
Postovi: 11750

OffLine
Slika


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Nosi se: Šešir!  |  Poslato: 04 Jun 2012, 01:34
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
Šeširi

Osnivač i dizajner Miansai - Michael Saiger, proširio je svoju kolekciju novim aksesoarima za tople letnje dane...

Slika

Nova moderna linija, sadrži kolekciju muških šešira u panama stilu, Svaki zaseban komad opremljen je sa prilagođenim Miansai mesinganim detaljima. Ručno tkani slameni šeširi sa stilom, dolaze u četiri osnovne nijanse: bež, crna, siva i teget.

Slika

Michael Saiger pronalazi inspiraciju u svojim putovanjima u Ekvador, 1940-tih godina prošlog veka. Barney's Co-Op dobijaju ekskluzivne boje, dok kompanija Miansai obezbeđuje jedinstvenu ponudu kupcima da naruče i naprave šešir po svom ukusu.


Press


Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Nosi se: Šešir!  |  Poslato: 13 Jun 2012, 11:18
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33
Postovi: 5555

OffLine
Fascinatori, skulpture na glavi

Cvetni modeli fascinatora postojali su još 1800. godine, a danas ih ima u svim bojama, oblicima i stilovima. Najčešće se nose na najsvečanijim događajima

Slika
Fascinatori su odlična zamena za šešir kada je reč o formalnim događajima

Trebalo je da se dogodi jedno kraljevsko venčanje, pa da se fascinatori vrate na modnu scenu. A učinili su to zaista u velikom stilu. Na svadbi princa Vilijama i Kejt Midlton, prošle godine, viđeni su najrazličitiji modeli. Poneki su bili odista uspeli, neki smešni, a najprimećeniji je bio onaj kojeg je nosila princeza Beatris od Jorka. Zbog neobičnog oblika, postao je fenomen na Internetu, pa je čak dobio i svoju Fejsbuk stranicu. Princeza je iskoristila publicitet i stavila svoj fascinator na aukciju. Prodat je za gotovo sto hiljada evra, a sav novac je uplaćen u dobrotvorne svrhe.


Cvetni modeli fascinatora postojali su još 1800. godine, a danas ih ima u svim bojama, oblicima i stilovima. Najčešće se nose na najsvečanijim događajima, venčanjima i maturskim proslavama, ali možete da ih stavite na glavu i kada krenete na koktel ili važan večernji izlazak. Nekada su pravljeni od čipke ili vune, a moderni fascinatori, koji ponekad podsećaju na istinske skulpture, prave se od perja, cveća, perlica, ukrašeni su kristalima, satenskim trakama i tilom. Pričvršćuju se šnalama, češljićima ili su našiveni na deblju rastegljivu traku za kosu.

Fascinatori su odlična zamena za šešir kada je reč o formalnim događajima. Često su nahereni na jednu stranu glave i imaju potpuno ravnu podlogu na koju su našiveni svi pomenuti dodaci, pa i oni u obliku voća. Manje i elegantne fascinatore često nosi upravo Kejt Midlton, a one veće i otkačenije mogli smo da primetimo na mnogim poznatim ličnostima. Nosila ih je i Sara Džesika Parker u vreme kada joj je "Seks i grad" dao vetar u leđa da ponese ono što se niko ne bi usudio.

U međuvremenu, osvojili su ostatak modnog sveta, pa je neke jednostavnije fascinatore moguće kombinovati i uz dnevne odevne kombinacije, ali se savetuje da budete oprezni.


Novosti


Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Nosi se: Šešir!  |  Poslato: 21 Jun 2012, 21:34
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 18:35
Postovi: 539

OffLine
Slika

_________________
"SUDBINA MESA KARTE - MI IGRAMO."

SOPENHAUER


Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Nosi se: Šešir!  |  Poslato: 25 Jun 2012, 11:46
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07
Postovi: 11750

OffLine
Slika


Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Nosi se: Šešir!  |  Poslato: 25 Jun 2012, 13:56
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07
Postovi: 11750

OffLine
Slika


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 99 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   
cron

Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker