Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pa nije bas tako Iskra....mozda drugacije citas ljude, i istina je da mnoge ne bi ni pogledali u reali niti bi prozborili bilo sta....ali da smo drugaciji nego u reali i da smo ovdje sve sto ovamo nismo..ne bih se slozila. pa ja jbt pisem sve sta mi se desava skoro svakodnevno...onaj ko ovdje analizira svaku sitnicu i uvijek mu je neko kriv za nesto, uvijek su drugi a nije on...taj ni u reali nije zadovoljan nicim a ponajmanje sa sobom 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Molena je napisao: Pa nije bas tako Iskra....mozda drugacije citas ljude, i istina je da mnoge ne bi ni pogledali u reali niti bi prozborili bilo sta....ali da smo drugaciji nego u reali i da smo ovdje sve sto ovamo nismo..ne bih se slozila. pa ja jbt pisem sve sta mi se desava skoro svakodnevno...onaj ko ovdje analizira svaku sitnicu i uvijek mu je neko kriv za nesto, uvijek su drugi a nije on...taj ni u reali nije zadovoljan nicim a ponajmanje sa sobom  Vala bas! ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
da su forumi zeste sranje 
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
da uvek ima poneki pacijent za laki dribling
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
MUFLON
|
|

Pridružio se: 30 Okt 2014, 06:15 Postovi: 10
|
vuja kojic je napisao: da uvek ima poneki pacijent za laki dribling ![[bwave1.gif] [bwave1.gif]](./images/smilies/bwave1.gif) to sam ja ![[images/smilies/chock.gif] [images/smilies/chock.gif]](./images/smilies/images/smilies/chock.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Mojne dobar dan ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MUFLON
|
|

Pridružio se: 30 Okt 2014, 06:15 Postovi: 10
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
i tebi MUFLONE... ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
да постоје калнови и екипе добро је док не буде племена само нигде чопор неки на видику ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Cuj to!? kakvi klanovi...msm okle klanova s obzirom na broj forumasa hhahaha smijesno jbt 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|